Η Huawei υποστηρίζει ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να γίνει η μεγαλύτερη εταιρία πώλησης τηλεφώνων στον κόσμο!

Κι ενώ στο παρελθόν είχε ως στόχο να πάρει τον τίτλο της Samsung μέχρι τα τέλη του 2019…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Huawei δίνει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της πλέον, για να ξεπεράσει τη Samsung ως τον μεγαλύτερο πωλητή τηλεφώνων παγκοσμίως.

Η σκανδαλώδης κινεζική εταιρεία πήρε τη 2η θέση από την Apple κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και ο CEO Richard Yu είχε δηλώσει προηγουμένως ότι στόχος της εταιρίας ήταν να πάρει την 1η θέση παγκοσμίως μέχρι τα τέλη του 2019.

Ο επικεφαλής στρατηγικής της, αναθεώρησε το στόχο αυτό σε μια ομιλία την περασμένη Τρίτη στο Consumer Electronics Show (CES) της Ασίας, σύμφωνα με το Reuters.

“Θα καταφέρναμε να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρία στο τέταρτο τρίμηνο [αυτού του έτους], αλλά τώρα πιστεύουμε ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει περισσότερο”, δήλωσε ο Shao Yang στη Σαγκάη.

Σημείωσε, επίσης, ότι η Huawei πωλεί 500.000 έως 600.000 smartphones την ημέρα. Η εταιρεία επιβραδύνει τις προσδοκίες της για το 2019, από τη στιγμή που ο πρόεδρος Donald Trump υπέγραψε τον Μάιο την εκτελεστική εντολή που έθεσε σε εμπάργκο ουσιαστικά την Huawei από τα δίκτυα επικοινωνιών των ΗΠΑ, λόγω των ανησυχιών σχετικά με την εθνική ασφάλεια της χώρας του, που πηγάζει από τη στενή σχέση της Huawei με την κινεζική κυβέρνηση.

Οι ΗΠΑ παρότρυναν επίσης τους συμμάχους τους να μην συνεργάζονται με την Huawei παρά τις συνεχείς αρνήσεις της εταιρείας ότι τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται για κατασκοπεία. Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρός της μάλιστα, είπε ότι η Huawei είναι πρόθυμη να υπογράψει ένα “σύμφωνο μη κατασκοπείας” με τις ΗΠΑ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα