Και… κάπως έτσι θα είναι το νέο Samsung Galaxy Note 10!

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μια τεράστια εβδομάδα για τη Samsung και το Galaxy Note 10, όσον αφορά τις διαρροές οι οποίες προέκυψαν! Μάθαμε ότι θα αφαιρεθεί η θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και η αύξησης της τιμής περιμένουμε να οφείλεται στο γεγονός ότι θα συμπεριλαμβάνεται η επόμενη γενιά ακουστικών και φυσικά στο τελικό σχέδιο του Galaxy Note 10 Pro.

Και δεν είναι μόνο αυτά που μάθαμε! Ο Serial Tipster @OnLeaks μοιράστηκε μια πρώτη ματιά στο Galaxy Note 10, που μερικές φορές αναφέρεται και ως Galaxy Note 10e. Οι εικόνες υψηλής ανάλυσης, που δημοσιεύονται σε συνεργασία με την 91Mobiles, αποκαλύπτουν το σχεδιάγραμμα διπλού γυάλινου σχεδίου, που αναμένεται από τη Samsung.

 

Όπως υπήρχε η φημολογία από πριν, φαίνεται ότι η Samsung επιβεβαιώνει ότι θα ταιριάξει το σχεδιασμό με το Infinity-O, φέρνοντας το hole-punch cut-out για τη selfie camera, σε αντίθεση με την πάνω δεξιά γωνία, όπου εμφανίστηκε στα Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 και Galaxy S10 Plus.

Το ακουστικό φαίνεται επίσης να αποκόπτει τις απαλά στρογγυλεμένες γωνίες που φαίνονται στο Galaxy Note 9 προς όφελος πολύ καθαρότερων γραμμών. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσες πολλές αιχμηρές γωνίες στο Note 10, που μοιάζει να μπορεί η συσκευή να σταθεί μόνη της όταν τοποθετηθεί όρθια σε μια επίπεδη επιφάνεια. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ πιο κοντά στο σχεδιασμό του αντιπάλου Huawei P30 Pro, που έχει μια επίπεδη άκρη στο πάνω και κάτω μέρος του πλαισίου.

Όσον αφορά τις αποδόσεις του, η οθόνη θα  έχει μέγεθος 6,3 ιντσών, με ανάλυση QHD +. Όπως και τα Galaxy S10 και S10 Plus, το Note 10 θα έχει έναν υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο κάτω από την οθόνη γυαλιού.

Αναποδογυρίζοντας τη συσκευή, φαίνεται ότι το Note 10 έχει μια τριπλή κάμερα σε κατακόρυφη ευθυγράμμιση, τοποθετημένη στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το Note 9, όπου η κάμερα βρίσκεται σε οριζόντια θέση.

Μια υποδοχή κάρτας SIM και ένα IR blaster θα βρίσκονται στο πάνω μέρος του Note 10, με θύρα USB-C στο κάτω μέρος. Δυστυχώς, δεν υπάρχει θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών σε αυτό το σχέδιο.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Samsung θα αντικαταστήσει το αποκλειστικό κουμπί Bixby, με το κουμπί τροφοδοσίας που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του πλαισίου, τοποθετημένο ακριβώς κάτω από την ένταση.

Προηγούμενες φήμες λέγανε ότι η Samsung θα αφαιρούσε όλα τα φυσικά κουμπιά από το Note 10 υπέρ των χωρητικών περιοχών αφής στο πλάι του πλαισίου, αλλά τελικά δεν έχουν γίνει πραγματικότητα. Η Samsung πιστεύεται ότι δεν πραγματοποίησε αυτή τη σχεδίαση επειδή δεν πληρούσε τα αυστηρά πρότυπα της.

Με την προϋπόθεση ότι η Samsung θα τηρήσει το τυπικό πρόγραμμά προώθησης, το Galaxy Note 10 θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Όπως πάντα, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται μέχρι να ανακοινωθεί από τον επικεφαλής  του κινητού της Samsung DJ Koh on-stage κατά τη διάρκεια της επόμενης εκδήλωσης Galaxy Unpacked.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα