Παρουσίαση: Bakeey H8 – Ένα όμορφο γυναικείο wearable που αντέχει και σας δείχνει ακόμα και την πίεσή σας

Σας είχα αναφέρει πριν μερικές ημέρες για ένα πολύ όμορφο όπως φαινόταν στις φωτογραφίες τουλάχιστον, γυναικείο wearable, για να μην λέτε ότι ασχολούμαι μόνο με άνδρες, το Bakeey H8. Το είχα βρει στο Banggood και μάλιστα το είχε και προσφορά, οπότε σας έλεγα να το πάρετε για να μην χάσετε. Όπως είχα αναφέρει και τότε, και εγώ το είχα πάρει για την σύζυγο, οπότε μου ήρθε χθες από το Banggood και είπα να σας το παρουσιάσω και κανονικά για να δείτε τι μπορείτε να αποκτήσετε εάν το πάρετε.

Το Bakeey H8 το είχα πάρει με Priority για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω κάποιο θέμα, οπότε ήρθε κανονικά με το ταχυδρομείο. Ανοίγοντας την συσκευασία αντίκρισα ένα ροζουλί μακρόστενο κουτάκι, όπου από την πάνω μεριά είχε ένα σαν σχέδιο του Bakeey H8 και από το κάτω μέρος είχε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς στη φωτογραφία δεν φαίνεται πολύ καλά το κείμενο από κάτω, αλλά δεν πειράζει. Ανοίγοντας το κουτί φαίνεται πρώτα το wearable, το ωραίο έξυπνο αδιάβροχο γυναικείο ρολογάκι Bakeey H8. Από κάτω ακριβώς θα βρείτε τον φορτιστή του, ένα εγχειρίδιο στα αγγλικά αλλά και άλλες γλώσσες και ένα μηχανηματάκι για να μπορείτε να μειώσετε το λουράκι εάν σας είναι μεγάλο. Εδώ μόνο να επισημάνω το εξής…στο Banggood φαίνεται διαφορετικό κούμπωμα στο λουράκι από αυτό που παρέλαβα εγώ. Έτσι ενώ δείχνει για ένα απλό κούμπωμα, εμένα μου ήρθε με διπλό ασφαλείας. Αυτό δεν είναι κακό, το κακό είναι ότι τελικά το μήκος του λουρακιού είναι κατά 2 εκ μικρότερο από αυτό που αναγράφετε στο μαγαζί.

Το Bakeey H8 είναι ένα smart wearable που υποστηρίζει όλα όσα περιμένετε σε ένα wearable, αλλά και κάτι παραπάνω. Έτσι με το που ξεκινάτε το Bakeey H8, στην πρώτη οθόνη βλέπετε την ώρα (για να την δείτε σωστά θα πρέπει πρώτα να συγχρονίσει μέσω τη εφαρμογής με το κινητό σας), ημερομηνία, βήματα και θερμίδες. Στο κάτω μέρος έχει ένα κουμπί που δεν φαίνεται. Πατώντας εκεί αλλάζετε ανάμεσα στις διάφορες οθόνες του Bakeey H8. Έτσι αμέσως μετά έχει βήματα πάλι, απόσταση και θερμίδες που έχετε κάψει. Στην επόμενη οθόνη βλέπετε τους παλμούς σας και στην επόμενη την αρτηριακή σας πίεση.

Στην επόμενη οθόνη βλέπουμε ότι μετράει τον ύπνο σας, στην επόμενη σας δείχνει τα διάφορα μηνύματα που έχετε από διάφορες εφαρμογές και από τα SMS και αμέσως μετά βλέπουμε μία οθόνη που λέει Sport. Εκεί εάν το πατήσετε το κουμπί παρατεταμένα μπαίνετε σε υπομενού, όπου σας δείχνει ότι μπορεί να μετρήσει δραστηριότητα σε τρέξιμο, βάδισμα, κολύμβι, ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα. Συνεχίζοντας από το κύριο μενού, εάν δεν μπείτε στα Sports, μετά βλέπετε το χρονόμετρο και αμέσως μετά την αναζήτηση του κινητού. Στο τέλος έχει το κουμπί που κλείνει το wearable, όπου με αυτό τον τρόπο δεν καταναλώνετε μπαταρία που δεν θέλετε. Για να το κλείσετε το Bakeey H8, πατάτε παρατεταμένα πάλι το κουμπί, και σας εμφανίζει ένα ερώτημα να το κλείσει ή όχι. Διαλέγοντας Yes ή No το κλείνετε ή όχι το wearable. Το Bakeey H8 μπορεί να φορτίσει και από ένα powerbank όπως σας δείχνω και στο βίντεο, ενώ μου άρεσαν πραγματικά τα ζωντανά χρώματα που έχει η οθόνη του.

Και λίγα τεχνικά χαρακτηριστικά….το Bakeey H8 έχει έγχρωμη οθόνη αφής 0.96” με ανάλυση 160 x 80. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω ΒΤ 4.0, ενώ είναι συμβατό και με Android αλλά και με iOS κινητά. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 120 mAh και θέλει στις δύο ώρες περίπου για να φορτίσει πλήρως. Μετά θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για 120 ώρες ή πιο απλά έχει χρόνο αναμονής 240 ώρες. Φέρει πιστοποίηση IP67, οπότε είναι αδιάβροχο. Όσο για τις διαστάσεις του, εκτός από το συνολικό μήκος που γράφει στο μαγαζί στα 24 εκ περίπου, ενώ με το κούμπωμα που μου ήρθε είναι στα 20 εκ περίπου τελικά, τα άλλα είναι το ίδιο.

Το Bakeey H8 για να μπορέσει να συνδεθεί με το κινητό σας, θα χρειαστεί να έχετε εγκαταστήσει πρώτα την εφαρμογή WearHealth. Μπορείτε να την βρείτε και στο Google Playstore αλλά και στο Apple Playstore. Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε και μέσω της πρώτης σελίδας από το εγχειρίδιο. Αφού την εγκαταστήσετε, κάνετε λογαριασμό για να κάνετε log-in, συνδέετε την εφαρμογή με το Bakeey H8 και ξεκινάτε να το χρησιμοποιείτε. Η εφαρμογή πάντως φαίνεται καλή, χωρίς να χάνει επικοινωνία με το Bakeey H8.

 

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω φτιάξει. Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στο βίντεο και να γραφτείτε στο κανάλι μας. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό που τρέχει στο κανάλι μας μέχρι το τέλος του μήνα με δώρο τ’ ασύρματα ακουστικά Origem HS-3, αξίας 100$.

Εάν σας άρεσε και σε εσάς το ωραίο αδιάβροχο γυναικείο wearable Bakeey H8, μπορείτε να το βρείτε στο Banggood στα 43.99$.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα