Προσφορά: Baseus φορητό σκουπάκι αυτοκινήτου 4000Pa με μόλις 21.58€ για λίγους με το κουπόνι του GearVita!

Μοίρασε την γνώση...

Μιας και ήρθε το καλοκαίρι και σίγουρα μερικοί θα έρχεται αρχίσει δειλά-δειλά να κάνετε τα πρώτα μπάνια, σίγουρα θα έχετε αρχίσει ή θα έχετε ήδη πάρει τα διάφορα αξεσουάρ για την παραλία. Πετσέτες, μαγιώ, ξαπλώστρες. σκουπάκι για το αυτοκίνητο να καθαρίσετε την άμμο…..δεν έχετε σκουπάκι!? Επειδή έχω ένα στο αμάξι, δεν ξέρετε πόσο σωτήριο είναι. Έτσι έψαξα και σας βρήκα μία φοβερή προσφορά από το GearVita, ένα σκουπάκι αυτοκινήτου με δύναμη 4000Pa, όπου θα διατηρήσει τ’ αμάξι σας καθαρό από άμμο, σκόνη ή άλλα σκουπιδάκια.

banner

Το σκουπάκι αυτοκινήτου Baseus, είναι το μοντέλο CRXCQ01. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο+ABS, έχει δύναμη αναρρόφησης 4000Pa. Μπορεί να σκουπίζει για 21 λεπτά συνέχεια, ενώ θα χρειαστείτε μετά στις 3.5 ώρες για να το φορτίσετε. Έχει ισχύ εξόδου 65W και η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 11.1V / 2000mAh. Μπορείτε να το φορτίσετε είτε στο αμάξι σας ή σπίτι μέσω της Type-C θύρας που έχει. Οι διαστάσεις του είναι 23.3 x 6.7 x 6.7 cm και ζυγίζει 0.560kg

Διαφήμιση

Κάντε δικό σας το σκουπάκι αυτοκινήτου Baseus από την κανονική του τιμή που είναι στα 43.99$, με το κουπόνι CarVacm, οι 30 πρώτοι τυχεροί θα το πάρουν μισοτιμής και με μόλις $23.99 ή €21.58.

Google news

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Cubot WW ChicMe WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram