Προσφορά: K1 PLUS TWS Wireless Earphones Bluetooth 5.0 – Αποκτήστε τα με μόλις 15.5€ χάρις το κουπόνι μας από το GearVita, αλλά για λίγους!

Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε προσέξει ότι σχεδόν το 80-90% των νέων ασύρματων ακουστικών είναι με βάση φόρτισης. Είναι η νέα μόδα που εξυπηρετεί κιόλας, γιατί το βγάζετε, το βάζετε στο κουτί του και αυτό φορτίζει ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη φορά, χωρίς να έχετε εσείς κάποιο άγχος ότι θα ξεμείνετε από μπαταρία. Έτσι σήμερα σας βρήκα άλλο ένα παρόμοιου τύπου ασύρματα ακουστικά, με μόλις 15.5€, μία πραγματικά πολύ χαμηλή τιμή για τέτοιου είδους ασύρματα ακουστικά. Σας μιλάω για τα K1 PLUS TWS Wireless

Τα K1 Plus είναι όπως σας είπα ασύρματα ακουστικά που συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth 5.0. Αυτό τα κάνει να έχουν ισχύ μετάδοσης Τάξης 2, που μεταφράζετε σε 20 μέτρα περίπου. Έχουν εσωτερικό ηχείο, στ’ ακουστικά 10mm και IC επεξεργαστή Qualcomm QCC3020. Λειτουργούν στο εύρος συχνότητας 2.4026GHz – 2.480GHz και φέρουν πλήκτρο λειτουργίας, μέσω του οποίου ελέγχετε κλήσεις και μουσική. Η μπαταρία του κάθε ακουστικού είναι στα 40mah, ενώ της βάσης είναι 1500mah ή 2600mah βάση του λεγόμενα του καταστήματος. Θα χρειαστείτε περίπου στις 2 ώρες για να φορτίσετε πλήρως την βάση και μετά με πλήρως φορτισμένα τ’ ακουστικά, θα μπορείτε ν’ ακούσετε για 5 – 6 ώρες μουσική.

Τ’ ακουστικά ενεργοποιούνται με το που τα βγάζετε από το κουτί και συνδέονται αυτόματα με το κινητό σας. Υποστηρίζουν την Sire, όπως και TWS+ (απευθείας σύνδεση των ακουστικών). Υποστηρίζουν HD ήχο για καλύτερη ακουστική ποιότητα (APTX, APTXLL κτλ). Έχουν πάρα πολύ καλή διαχείριση της ενέργειας για να μπορούν να κρατούν για 5 – 6 ώρες συνεχή χρήση. Υποστηρίζει φυσικά στερεοφωνική κλήση.

Τα K1 PLUS TWS Wireless Earphones Bluetooth 5.0 μπορείτε να τα προπαραγγείλετε από το GearVita από τα 29.99$ που έχει κανονικά, με την χρήση του κουπονιού K1Plus οι 50 πρώτοι τυχεροί στα $17.59 ή αλλιώς 15.5€!

#11 K1 PLUS TWS Wireless Earphones Bluetooth 5.0- Black https://gearvita.com/k1-plus-tws-wireless-earphones.html

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα