Προσφορά: Κερδίστε μέχρι και 70% στα γενέθλια του Geekbuying ή κερδίστε ένα Oneplus 7 Pro(Μέρος 2ο)

Το Geekbuying μέχρι τέλος του μήνα γιορτάζει τα γενέθλιά του και έχει φοβερές προσφορές. Οι εκδηλώσεις χωρίζονται σε τρία μέρη, έχοντας ήδη αναφέρει το πρώτο μέρος, όπου ελπίζω να συμμετείχατε και να κερδίσατε αρκετά. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε το δεύτερο μέρος των εκδηλώσεων, όπου τα δώρα και οι προσφορές συνεχίζονται και φτάνουν μέχρι και το 70% οι εκπτώσεις!

Για ζέσταμα ξεκινάμε με μερικά κουπόνια: $7 έκπτωση σε όλο το site με αγορές άνω των $77 με το κουπόνι GKB07OFF. Μπορείτε για επιλεγμένα προϊόντα να κερδίσετε 77$ έκπτωση για αγορές άνω των 100$ με το κουπόνι GKB77OFF. Για 30$ που χαλάτε σε είδη ρουχισμού και κοσμήματα, με το κουπόνι GKBCLT10 κερδίζετε 3$. Στα κινητά αξίας άνω των 200$, κερδίζετε έκπτωση 10$ με το κουπόνι GKBPHS10. 3% έκπτωση θα έχετε σε Scooters με το κουπόνι 3ZQHC3AQ. Τέλος σε είδη σπιτιού και ασφάλειας θα έχετε 6% έκπτωση  για αγορές άνω των 300$ με το κουπόνι 3ACJVKQI.

Επίσης κουπόνια που έχετε κερδίσει στον πρώτο γύρο, τώρα είναι η ευκαιρία για να τα χρησιμοποιήσετε! Επίσης εκδηλώσεις που σας τις έχουμε αναφέρει στον πρώτο γύρο, τις συνεχίζει και τώρα.

Έτσι, το Geekbuying συνεχίζει να δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα 100$ κουπόνι μέσω του Check-in.

Συνεχίζει να έχει Flash Deals με πολύ ωραία πράγματα σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Συνεχίζει τις προσφορές που πρωτοείδαμε στο πρώτο μέρος σε Top Picks, Smartphones, Laptops, PC Gagdets, TV Boxes, Home, Wearables, Gadgets, Toys, Outdoors Gadgets, ανδρικό ρουχισμό, τσάντες και παπούτσια, κουπόνι με 50$ έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα αξίας άνω των 100$ αλλά και πολλά άλλα να δείτε.

Στο δεύτερο γύρο μας δίνεται η δυνατότητα να κερδίσουμε ένα Oneplus 7 Pro! Δοκιμάστε την τύχη σας, ποτέ δεν ξέρετε!

Εδώ επίσης θα βρείτε και ένα οδηγό πως και τι κουπόνια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Πολλές οι ευκαιρίες πάλι και τα δώρα από το Geekbuying! Και μην ξεχνάτε έρχεται και τρίτο μέρος προσφορών, οπότε αντοχές να έχετε! Σας περιμένω εκεί….

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα