Προσφορά: XANES 1200 Lumen R3+2LED φακό – Αποκτήστε τον σήμερα στο Flash Sales του Banggood με μόλις 3.27$!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα θα σας έχει τύχει πολλές φορές που θα έχετε χρειαστεί ένα φακό, αλλά να μην τον κρατάτε. Θέλετε να φτιάξετε κάτι, ν’ αλλάξετε μία λάμπα, να κουβαλήσετε κάτι όπου είναι σκοτεινά…χρειάζεστε φακό. Σε αυτή την περίπτωση το να κρατάτε κάποιο φακό με το στόμα σας, σίγουρα δεν είναι βολικό, ούτε πρακτικό, κουράζει εύκολα και επί το πλείστον δεν στοχεύετε πάντα σωστά το φως. Επειδή έχω βρεθεί και εγώ σε μερικές από αυτές τις καταστάσεις, χρειάζεσαι ένα φακό που μπορείς να τον φορέσεις στο κεφάλι. Μάλιστα για τον λόγο αυτό πήρα και εγώ ένα, οπότε τις επόμενες ημέρες που θα μου έρθει, θα σας έχω και παρουσίαση. Απλώς βλέπω το έχει βάλει σε Flash Sales σε απίστευτη τιμή το Banggood και είπα να σας το πω μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

banner

Ο φακός XANES για τον φωτισμό έχει λεντάκια. Συγκεκριμένα έχει R3+2 LED και με δυνατότητα για 1200 Lumen. Τα λεντάκια έχουν χρόνο ζωής τις 100000 ώρες! Έχετε δυνατότητα για 4 επιλογές – δυνατό λευκό φως, αδύνατο λευκό φως, ζωντανό κόκκινο φως και κόκκινο SOS φωτισμό. Μπορεί και φωτίζει άνετα μέχρι και 80 μέτρα μακρυά! Για να δουλέψει θέλει 3 x AAA μπαταρίες και θα το βρείτε ή σε άσπρο ή σε πράσινο. Οι διαστάσεις του είναι περίπου 60 x 40 x 35mm και ζυγίζει μόλις 52g.

Διαφήμιση

 

Ο φακός διαθέτει ιμάντα στο κεφάλι που ρυθμίζεται αναλόγως για να συγκρατιέται και να μην πέφτει, αλλά ούτε και να πιέζει. Μπορείτε εύκολα να το φοράτε και να τον βγάζετε. Ο φακός είναι μεν αδιάβροχος, αλλά όχι για να τον βάλετε και μέσα στο νερό, οπότε προσοχή. Είναι ιδανικός για δραστηριότητες έξω στην εξοχή όπου δεν θα βρείτε φως και θα μπορείτε να κάνετε τις δουλειές σας χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Redmagic WW Govee Many GEOs


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram