Προσφορά: Xiaomi 20W Fast Charging Qi Wireless Charger – Αποκτήστε τον από το Banggood με λιγότερο από 15€ με το κουπόνι μας!

Μοίρασε την γνώση...

Πολλά κινητά πια υποστηρίζουν την ασύρματη φόρτιση. Έτσι η ύπαρξη των ασύρματων φορτιστών γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη, καθότι είναι πιο εύκολη η χρήση τους. Απλώς ακουμπώντας το κινητό επάνω και χωρίς την χρήση καλωδίων, το κινητό σας φορτίζει. Έτσι η ύπαρξη ενός δυνατού ασύρματου φορτιστή μπορεί να σας βοηθήσει. Εδώ έρχεται η Xiaomi με τον ασύρματο φορτιστή της που υποστηρίζει 20W και γρήγορη φόρτιση και το Banggood, όπου με το κουπόνι που μας έδωσε μπορείτε να τον πάρετε για λιγότερο από 15€!

banner

Ο ασύρματος φορτιστής της Xiaomi δέχεται ρεύμα DC12V, ενώ έχει το πολύ έξοδο 1.35A. Βγάζει ρεύμα 12V με μέγιστη τάση τα 800mA. Το μέγιστο που μπορεί να δεχθεί σε γρήγορη φόρτιση είναι 20V με 1.35A. Για έξοδο έχει 15V με 1.33mA. Η συσκευή είναι συμβατή με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν Qi ασύρματη φόρτιση. Ο φορτιστής ζυγίζει μόλις 100 γρ και οι διαστάσεις του είναι 10.00 x 10.00 x 1.80 cm

Διαφήμιση

Για να παραμένει δροσερός έχει ένα τελείως αθόρυβο ανεμιστήρα.

Google news

Κάντε δικό σας τον ασύρματο φορτιστή της Xiaomi από το Banggood με το κουπόνι μας BGmipqi για 14.9€

ChicMe WW ZTE Many GEOs

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram