Προσφορά: Xiaomi 70mai 10W/20W Qi ασύρματος φορτιστής αυτοκινήτου από 19€

Μοίρασε την γνώση...

Την 70mai εάν δεν θυμάστε από που την ξέρετε…έχει βγάλει μερικές πολύ καλές κάμερες αυτοκινήτου, με την αντίστοιχη εφαρμογή που στην αρχή σας την έδινα και μεταφρασμένη στα Ελληνικά. Μιας και όλο και περισσότερα κινητά υποστηρίζουν την ασύρματη φόρτιση και το να έχετε και μία βάση για το κινητό σας στο αυτοκίνητο είναι κάτι το υποχρεωτικό πια, γιατί να μην τα συνδυάσετε αυτά τα δύο μαζί με μία εταιρεία γνωστή, που φέρει και τ’ όνομα και την βαρύτητα της Xiaomi!? Έτσι σας βρήκα από 19€ τον ασύρματο φορτιστή αυτοκινήτου Xiaomi 70mai 10W/20W Qi.

banner

Ο ασύρματος φορτιστής βγαίνει όπως καταλάβατε σε δύο εκδόσεις. Στη μία υποστηρίζει τα 10W και είναι κατασκευασμένος από την 70mai και στην άλλη έκδοση που είναι της Xiaomi, είναι στα 20W. Το μοντέλο είναι το WCJ02ZM και θα το βρείτε στο μαύρο. Είναι κατασκευασμένο από γυαλί και πλαστικό, ενώ για να δουλέψει χρησιμοποιεί μία type-C USB θύρα.

Έχει:

Google news
  • Input: 5V/3A, 9V/2A, 12V/2A, 15V/1.8A, 20V/1.35A
  • Output: 20W Max. για συσκευές που το αντέχουν όπως πχ το Xiaomi Mi 9

Οι διαστάσεις του ασύρματου φορτιστή είναι 117.2 x 73.4 x 91.7mm. Υποστηρίζει 6 τύπου προστασία από υπερφόρτωση, θερμοκρασία, κτλ.

Redmagic WW Govee Many GEOs

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram