Προσφορά: XIAOMI HUOHOU – Ένα πολυεργαλείο μαχαίρι με 15 λειτουργίες, 294 διαδικασίες, 65 κομμάτια και όλα αυτά με μόλις 28.55$ από το Flash Sales του Banggood!

Σας έχω παρουσιάσει και άλλη φορά αντίστοιχα πολυεργαλεία της Xiaomi. Είναι εργαλεία που φέρουν την πιστοποίηση ποιότητας της εταιρείας, οπότε μιλάμε για ανθεκτικά, ποιοτικά εργαλεία, που θα σας φανούν χρήσιμα εκεί που δεν το περιμένετε! Έτσι και το XIAOMI HUOHOU, ένα πολυεργαλείο μαχαίρι με 15 λειτουργίες, 294 διαδικασίες, 65 κομμάτια και όλα αυτά με μόλις 28.55$ από το Flash Sales του Banggood! Ας το δούμε όμως πιο αναλυτικά…

Όπως σας είπα το XIAOMI HUOHOU υποστηρίζει 15 λειτουργίες. Ποιες είναι αυτές!? Πένσα ψιλή, τυποποιημένη πένσα, κόφτης καλωδίων, πένσα σκληρού καλωδίου, πένσα χοντρού καλωδίου, πριόνι ξύλου, μαχαίρι, κατσαβίδι Philips, μαχαίρι σχοινιού, απομονωτής καλωδίου, ανοιχτήρι κονσέρβας, ανοιχτήρι μπουκαλιού, κατσαβίδι, θραύστης γυαλιών, μεγάλο ψαλίδι.

Το πολυεργαλείο της Xiaomi έχει ειδική επίστρωση στίλβωσης. Τα περισσότερα από τα συνολικά εργαλεία φέρουν ματ φινίρισμα. Το κύριο μαχαίρι και το ξύλινο πριόνι χρησιμοποιούνται για λαμπρή επεξεργασία για την ενίσχυση της ευκρίνειας, ενώ όλες οι βίδες και τα άγκιστρα έχουν επεξεργαστεί με έντονο τρόπο για να βελτιώσουν τη συνολική αντίθεση.

Έχει κατασκευαστεί μέσω 294 διαδικασιών, στην επεξεργασία των τμημάτων της πλάκας, τα τμήματα χύτευσης, τη βελτίωση της σκληρότητας, τη χειρισμό της τραχιάς επιφάνειας, την περιποίηση των φλοιών, τη στίλβωση και τον αυστηρό έλεγχο της συνολικής διαδικασίας.  Επίσης μην ξεχνάτε ότι το θαυμάσιο αυτό πολυεργαλείο αποτελείτε από 65 μέρη, που όλα φέρουν την καλύτερη επεξεργασία και το όνομα ποιότητας της Xiaomi!

Κάτι τελευταίο….η σχεδιαστική ομάδα της HUOHOU έχει κερδίσει το Γερμανικό ISPO DESIGN AWARD, οπότε καταλαβαίνετε τι πολυεργαλείο αγοράζετε!

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα