Sony PlayStation 5 – Ο CEO επιβεβαίωσε ότι θα έχει διαδραστικό παιχνίδι και SSD σκληρό εξ ορισμού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Sony, Jim Ryan, δήλωσε ότι το PlayStation 5 θα έχει διαδραστικό παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν ένα παιχνίδι στο PlayStation 4 ή να μεταβούν στο ίδιο αποθηκευμένο παιχνίδι στο PlayStation 5 και να επιστρέψουν επίσης.

“Είτε πρόκειται για συμβατότητα προς τα πίσω είτε για δυνατότητα αναπαραγωγής σε πολλαπλές γενιές, θα μπορέσουμε να μεταβιβάσουμε αυτήν την κοινότητα σε επόμενο γενιά”, δήλωσε ο Ryan. “Δεν θα είναι δυαδική επιλογή για το αν πρέπει να είστε είτε στο PlayStation 4 είτε στο επόμενο gen για να συνεχίσετε τη φιλία σας”.

Ο Ryan έγινε Διευθύνων Σύμβουλος του PlayStation τον Φεβρουάριο και έχει παραμείνει στη Sony για 25 χρόνια. Η Sony δεν θα είναι στην Electronic Entertainment Expo της επόμενης εβδομάδας για πρώτη φορά εδώ και 24 χρόνια, ενώ και το PS5 δεν αναμένεται να φτάσει μέχρι το 2020. Αλλά σαφώς η εταιρεία δεν θέλει να ξεχαστεί εντελώς κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Το τμήμα Xbox της Microsoft και η Nintendo αναμένεται να προβούν σε ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις. Και η Stadia της Google πρόκειται να προβεί σε ανακοίνωση στις 9 π.μ. την Πέμπτη.

Ο Ryan δήλωσε ότι η PlayStation της Sony έχει 94 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, 36 εκατομμύρια από τους οποίους έχουν γραφτεί στην ηλεκτρονική υπηρεσία παιχνιδιών PlayStation Plus της εταιρείας αξίας 10 δολαρίων τον μήνα.

Ο Ryan είπε ότι μια μονάδα αποθήκευσης SSD της Sony που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κονσόλα θα έρθει στην προεπιλεγμένη έκδοση. Αυτό θα βοηθήσει τα παιχνίδια να φορτωθούν γρηγορότερα από ό, τι με τους σκληρούς δίσκους στο PlayStation 4. Το PS5 θα έχει UHD 4K υποστήριξη στα 120 hertz. Αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει εάν το PlayStation VR θα ενημερωθεί επίσης, αν και έχει επαινέσει την επιτυχία του.

Προσφορά: Zeblaze Thor 5 – Αποκτήστε δωρεάν σε διαγωνισμό ή στα 125€ εάν δεν είστε τυχερός….από το Banggood!

Σημείωσε ότι ο κόσμος της τεχνολογίας “αλλάζει γρήγορα” και αυτό απαιτεί ανοιχτό πνεύμα. Γι ‘αυτό η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με τη Microsoft σχετικά με το cloud gaming, δήλωσε ο Ryan.

“Έχουμε μια διαδικτυακή υπηρεσία παιχνιδιών αυτή τη στιγμή, και έχουμε προσθέσει σε αυτό για πολλά χρόνια ακόμα”, είπε. “Νομίζω ότι φταίμε λίγο που δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό αρκετά. Τώρα είμαστε σε 19 χώρες, έχουμε 170 εκδότες συμβεβλημένους, 780 παιχνίδια στις ΗΠΑ. Έχουμε πραγματικά επιτύχει πολλά, και πιθανότατα πολύ περισσότερα από ό, τι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν. Και η πρόθεσή μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτά τα μαθήματα και να προσπαθήσουμε πραγματικά να πάρουμε το PlayStation Now στο επόμενο επίπεδο αργότερα αυτό το έτος και στη συνέχεια τα επόμενα χρόνια. ”

Σημείωσε ότι η Sony δεν είχε ποτέ μεγαλύτερη επιτυχία με τα δικά της αφηγηματικά παιχνίδια που βασίζονται σε ιστορίες παρά αυτή τη στιγμή και η εταιρεία δεν θα απομακρυνθεί από αυτή, παρά την αυξανόμενη δημοτικότητα των παιχνιδιών που βασίζονται σε υπηρεσίες.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα