Το Instagram παρουσιάζει νέα χαρακτηριστικά για λιγότερη χρήση δεδομένων!

Το Instagram ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία opt-in που θα επιτρέψει στους χρήστες να μειώσουν το ποσό των δεδομένων που καταναλώνονται στην πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών.

Η όλη λειτουργία έχει σχεδιαστεί ειδικά για αναδυόμενες αγορές όπου τα σχέδια δεδομένων και οι ταχύτητες διαδικτύου μπορεί να είναι περιορισμένα, δήλωσε το ίδιο το Instagram σε ανάρτησή του.

“Με αυτό το τρόπο συμμετοχής, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να δουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στο Instagram με μειωμένο χρόνο φόρτωσης εικόνας μειώνοντας την ποσότητα δεδομένων που χρησιμοποιεί το Instagram στα κινητά τους τηλέφωνα”, πρόσθεσε.

Ενώ η εταιρεία που ανήκει στο Facebook δεν αποκαλύπτει τον αριθμό χρηστών συγκεκριμένων χωρών, οι αναφορές υποδεικνύουν ότι έχει πάνω από 70 εκατομμύρια χρήστες στην Ινδία, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

 

 

Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία αυτή, τα βίντεο δεν θα φορτώνονται εκ των προτέρων και οι εικόνες υψηλής ανάλυσης δεν θα μεταφορτώνονται, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις που ο χρήστης θα επιλέγει.

Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν εάν δε θα θέλουν ποτέ να δουν μέσα υψηλής ανάλυσης ή εάν θα θέλουν να δουν τέτοιο περιεχόμενο όταν βρίσκονται σε Wi-Fi.

“Με αυτό το χαρακτηριστικό προστασίας των δεδομένων, ελπίζουμε σε μια απρόσκοπτη εμπειρία του Instagram σε αργούς δικτυακούς τόπους, το οποίο με τη σειρά του θα αυξήσει τις αλληλεπιδράσεις των ανθρώπων με τους φίλους και την οικογένειά τους”, δήλωσε ο Manish Chopra, διευθυντής και επικεφαλής των εταιρικών σχέσεων, Facebook India.

Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο για χρήστες Android και θα κυκλοφορήσει σταδιακά μέσα στη διάρκεια μιας εβδομάδας.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή: https://www.gadgetsnow.com

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα