Το νέο Study app του Facebook πληρώνει για να παρακολουθεί τι κάνετε στο τηλέφωνό σας!

Καλύτερα από το να τους το προσφέρετε δωρεάν;

Το Facebook φέρνει μια νέα εφαρμογή που θα πληρώνει τους χρήστες για δεδομένα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τις εφαρμογές του τηλεφώνου τους.

Το Study του Facebook είναι ο τρόπος της εταιρίας κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης με τον οποίο μπορεί να μαθαίνει πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν κινητές εφαρμογές. Σύμφωνα με τη σελίδα του, οι συμμετέχοντες θα πληρώνονται επειδή συμφωνούν να μοιραστούν τα δεδομένα χρήσης της εφαρμογής τους, όπως είναι οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί στο τηλέφωνο, ο χρόνος που ο χρήστης ξοδεύει χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές και ποιες συσκευές χρησιμοποιούνται.

Ωστόσο δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να συμμετάσχει στο Study. Το Facebook θα προβάλλει διαφημίσεις σχετικά με το συγκεκριμένο app στην πλατφόρμα του και αλλού. Όσοι κάνουν κλικ στη διαφήμιση θα παράσχουν λεπτομέρειες σχετικά με τον εαυτό τους και οι οποίες θα καθορίσουν εάν έχουν επιλεγεί. Δεν απαιτείται ωστόσο λογαριασμός στο Facebook! Τα άτομα τα οποία θα επιλεγούν, θα λάβουν μια πρόσκληση για να κατεβάσουν την εφαρμογή, η οποία δε θα μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτήν την πρόσκληση. Η εταιρεία, επίσης, συνεργάζεται με το Applause, το οποίο χειρίζεται μερικές από τις υπηρεσίες logistics του προγράμματος.

Ακόμη δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό που θα λαμβάνουν οι συμμετέχοντες ως αποζημίωση για τις πληροφορίες τους.

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο το Facebook θέλει όλα αυτά τα δεδομένα, η εταιρεία λέει ότι θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες για να βελτιώσει τα προϊόντα της. Η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων δήλωσε επίσης ότι δεν θα συλλέξει τα αναγνωριστικά του εκάστοτε χρήστη, κωδικούς πρόσβασης ή άλλο κοινόχρηστο περιεχόμενο όπως τα μηνύματα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα