Το Pixel 4 εντοπίστηκε εντός ελάχιστων ημερών μετά την επιβεβαίωση της ύπαρξής του από την Google!

Όταν ξεκίνησαν οι διαρροές για το Pixel 4, ούτε καν η Google δεν μπόρεσε να τις ελέγξει!

Η Google προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση γύρω από τις ανεξέλεγκτες διαρροές του Pixel 4 που εμφανίστηκαν online τις τελευταίες εβδομάδες, μοιράζοντας μια επίσημη εικόνα του πίσω μέρους του τηλεφώνου στο Twitter, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αλλά ούτε και ο γίγαντας της αναζήτησης μπορεί να ελέγξει τον καταιγισμό των διαρροών, απλά με μια νέα εικόνα του επερχόμενου Pixel 4, της εταιρείας που εμφανίζεται τώρα online!

Η φωτογραφία παρουσιάζεται από έναν ανώνυμο “tipster” στο Λονδίνο, την περασμένη Παρασκευή και το 9to5Google μοίρασε την εικόνα του Pixel 4, όπου το δείχνει να έχει νέα πίσω πλατφόρμα κάμερας! Δεν εμφανίζονται εικόνες από το μπροστινό μέρος της συσκευής, κάτι που μας θυμίζει το τρόπο προώθησης της Google για τα προηγούμενα μοντέλα της, Pixel 2, 3 και 3A. Ο ιστότοπος, ωστόσο, λέει ότι σύμφωνα με την πηγή τους, το τηλέφωνο είχε δύο μπροστινές κάμερες και ένα μεγάλο “μέτωπο”!

Εκτός από τις πολλαπλές πίσω κάμερες, το Pixel 4 αναμένεται να διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο μέτωπο, που μπορεί να ενσωματώνει το Project Soli της Google, ώστε να επιτρέπει χειρονομίες χειρισμού για τον έλεγχο του τηλεφώνου. Αναμένεται επίσης να τρέχει το Android Q και να επωφελείται από τον ανανεωμένο Assistant της εταιρείας.

Η Google αναμένεται να δώσει πλήρως αναλυτικά στοιχεία και να κυκλοφορήσει το Pixel 4 τον Οκτώβριο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα