Το Samsung Galaxy S10 έχασε την αξία του κατά 50% μέσα σε 30 ημέρες!!!

Άσχημα τα νέα για τους ιδιοκτήτες του Galaxy S10: Ένας ιστότοπος που ασχολείται με την πώληση χρησιμοποιημένων τηλεφώνων λέει ότι το S10+ έχει πέσει σε αξία!

Ψάχνετε να μεταπωλήσετε το Samsung Galaxy S10 σας; Άσχημα νέα: Τώρα αξίζει το μισό από αυτό που πληρώσατε, σύμφωνα με μια αναφορά της BankMyCell, μιας ιστοσελίδας που σας επιτρέπει να πουλάτε το χρησιμοποιημένο τηλέφωνό σας.

Το Galaxy S10e έχασε κατά μέσο όρο το 50,2% της αξίας του μέσα σε 30 ημέρες, το S10+ έχασε το 47% και το S10 έχασε το 42,7% της αξίας, λέει η BankMyCell.

Αυτό κάνει το τηλέφωνο ως “μία από τις ταχύτερα υποτιμημένες συσκευές από το 2017”, ανέφερε η έκθεση του ιστότοπου.

Οι σειρές iPhone XR και XS της Apple κινήθηκαν πολύ καλύτερα στην έκθεση, χάνοντας περίπου το 42% της αξίας από την κυκλοφορία. “Σε μια ποσοστιαία βάση απόσβεσης, η σειρά Galaxy S10 έχασε περισσότερο τον πρώτο μήνα από ότι η σειρά XS / XR iPhone έχει χάσει μέσα σε 9 ολόκληρους μήνες!”, ανέφερε η BankMyCell.

Το πιο σοβαρό χτύπημα το δέχτηκε το μοντέλο του S10e 128GB, το οποίο υποχώρησε από τα 750 δολάρια ως καινούρια συσκευή, σε μόλις 350 δολάρια ως χρησιμοποιημένη, μετά από 30 ημέρες! Το τηλέφωνο Galaxy S10+ 1TB πήγε από τα 1.600 δολάρια στα μόλις 750 δολάρια στο εμπόριο!

Η έκθεση προβλέπει ότι το S10 θα χάσει το 65% της αξίας του μέχρι το Μάρτιο του 2020!

Η Samsung μέχρι τώρα δεν έχει δώσει κάποια επίσημη απάντηση…

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα