Το YouTube TV προσφέρει στους “παλιούς” συνδρομητές του, δωρεάν το “Showtime”!

Κάποιοι συνδρομητές του YouTube TV απολαμβάνουν ήδη δωρεάν την υπηρεσία “Showtime” για αυτό το καλοκαίρι!

Η τηλεόραση  του YouTube φαίνεται να προσφέρει σε κάποιους συνδρομητές της ένα καλοκαίρι ελεύθερου χρόνου εμφάνισης! Η υπηρεσία ζωντανής τηλεοπτικής ροής δίνει στους “μακροχρόνιους φίλους” μια συνδρομή στο Showtime χωρίς κόστος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2019, σύμφωνα, πάντα, με μηνύματα προσφοράς που μοιράζονται οι πελάτες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Το YouTube TV προφανώς δεν θα προχωρήσει σε αυτόματη χρέωση στους πελάτες του για τη συνδρομή Showtime μόλις ολοκληρωθεί η προσφορά. “Μπορείτε να το προσθέσετε μετέπειτα αν το αγαπάτε, αλλά αυτό εξαρτάται από εσάς”, φαίνεται να λέει το μήνυμα της προσφοράς!

Νωρίτερα φέτος πάντως, το YouTube TV αύξησε τη μηνιαία τιμή του από 40 δολάρια σε 50 δολάρια. Η υπηρεσία που ανήκει στην Google αποτελεί μία από τις επιλογές συνδρομής που απευθύνονται σε cable TV cord-cutters, που θέλουν να προβάλουν ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια όπως τα ESPN, TNT και CNN, καθώς και τοπικά κανάλια όπως τα ABC, CBS, Fox και NBC. Επίσης περιλαμβάνονται τα Sling TV, Hulu με τη Live TV, το PlayStation Vue και το DirecTV Now, το καθένα με διαφορετικά πακέτα καναλιών και τιμολόγηση…

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα