Το Υπουργείο Οικονομικών της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν αναζητά έναν συνεργάτη για μια κοινοπραξία – ένα ηλεκτρονικό σύστημα προμηθειών

Το Τεχνολογικό Κέντρο “The State Unitary Enterprise Information” του Υπουργείου Οικονομικών της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν (από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται σαν SUE ITC) ανακοινώνει το άνοιγμα των αιτήσεων συμμετοχής για τον διαγωνισμό επιλογής για την από κοινού σύσταση του εγχειρήματος — ο διαχειριστής μια εξειδικευμένης πύλης πληροφοριών. Το εγχείρημα θα παρέχει υπηρεσίες σε θέματα δημόσιας προμήθειας που σχετίζεται με την διοργάνωση και την διεξαγωγή διαδικασιών προμήθειας, και την δημιουργία ανακοινώσεων, εφαρμογών και άλλων πληροφοριών δημόσιας προμήθειας και άλλων διαθέσιμων αποτελεσμάτων σε μια ειδική πύλη πληροφοριών.

Αυτό το πρότζεκτ περιλαμβάνει την εφαρμογή στην μορφή μακροχρόνιας συνεργασίας του SUE ITC και της επιχείρησης για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών θεμάτων με αμοιβαίους ωφέλιμους όρους. Το κοινό εγχείρημα περιλαμβάνει την εδραίωση, την συγκέντρωση πηγών και επενδύσεων των μελών για την πραγματοποίηση του πρότζεκτ έτσι ώστε να μετατραπούν οι δημόσιες προμήθειες σε ηλεκτρονική μορφή.

Σε συμμόρφωση με τους Κανόνες, οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό γίνονται δεκτές από εταιρείες που έχουν εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρονικών προμηθειών και στην εισαγωγή ενός ταξινομητή αγαθών (δουλειές, υπηρεσίες),όπως και στην ανάπτυξη πολύπλοκων πληροφοριακών συστημάτων, στον σχεδιασμό, την δημιουργία και την επιτυχημένη λειτουργία ηλεκτρονικών συστημάτων για ανταγωνιστικές προσφορές, δημοπρασίες και άλλες διαδικασίες προμήθειας.

Υποχρεωτικά κριτήρια για την αξιολόγηση των αιτήσεων για την συμμετοχή στον διαγωνισμό:

  • Αξιολόγηση της εμπειρίας και της αξιοπιστίας της εταιρείας.
  • Αξιολόγηση της τεχνολογικής πλατφόρμας.
  • Αξιολόγηση της εμπορικής πρότασης.

Οδηγίες για τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμες κατόπιν απαίτησης. Για να αποκτήσετε οδηγίες σε ηλεκτρονική μορφή πρέπει να στείλετε μια αίτηση στην διεύθυνση email: [email protected].

Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν το αργότερο στις 28 Ιουνίου, 2019 (Ώρα Tashkent GMT+5) μέσω email, αποστολή με κούριερ ή fax στο: Υπουργείο Οικονομικών της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν, πόλη Tashkent, 29, οδός Istiklol.

Οι υποβολή των προτάσεων σε ηλεκτρονική μορφή πρέπει να αποσταλούν στο email: [email protected]

Τηλέφωνο: +998 97 740-00-42.

Οι προτάσεις που θα αποσταλούν σε άλλη διεύθυνση email θα απορρίπτονται.

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να αναγράψετε στον σφραγισμένο φάκελο ή στην επικεφαλίδα του email: “Πρόταση για την ίδρυση μιας κοινοπραξίας για την εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού συστήματος για δημόσιες και εταιρικές προμήθειες.”

Η πρόταση σας πρέπει να έχει συνταχθεί στα Ρωσικά και έχει διάρκεια ισχύος μια ελάχιστη περίοδο 90 εργάσιμων ημερών.

Στην προετοιμασία της Πρότασης, είστε υπεύθυνοι για την διασφάλιση ότι θα φτάσει στον παραλήπτη στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Οι προτάσεις που θα ληφθούν από το ITC του Υπουργείου Οικονομικών μετά την παραπάνω χρονική περίοδο για οποιοδήποτε λόγο δεν θα ληφθούν υπόψη.

Αν στείλετε την Πρόταση μέσω email, πρέπει να διασφαλίσετε ότι είναι υπογεγραμμένο και αποθηκευμένο σε μορφή pdf, χωρίς ιούς ή κατεστραμμένα αρχεία.

Παρακαλώ προσέξτε ότι ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα ή την διαδικασία επιλογής, το ITC του Υπουργείου Οικονομικών δεν είναι υποχρεωμένο να δεχτεί οποιαδήποτε Πρόταση, να εκδώσει ένα συμβόλαιο ή μια παραγγελία αγοράς, και δεν είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε χρεώσεις σχετίζονται με την προετοιμασία και την υποβολή της Πρότασης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις προτάσεις σας.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.