Xiaomi CC9/CC9 Mito – Ανακοινώνεται επίσημα παίρνοντας την ονομασία “little prince” ή “little fairy”

Σας είχα γράψει την προηγούμενη εβδομάδα για την νέα σειρά Xiaomi-Mitu στη σελίδα μας στο Facebook. Επίσης προχθες σας έγραψα ότι το πρώτο κινητό της σειράς να το περιμένετε με MIUI 11. Τώρα μαθαίνουμε την επίσημη ονομασία που θα έχει, που θα είναι “Little Fairy” και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 2 Ιουλίου. Χθες, η επίσημη αφίσα “προθέρμανσης” του κινητού τηλεφώνου Mito, γράφει ότι η νέα σειρά Xiaomi CC μικρών πριγκίπων και μικρών νεράιδων θα κάνει ντεμπούτο.

Από τις πληροφορίες της αφίσας, τα δύο νέα μηχανήματα θα ονομάζονται Xiaomi CC9 και Xiaomi CC9 Mito εξατομικευμένη έκδοση. Σε συνδυασμό με τον κώδικα του μικρού πρίγκιπα και της μικρής νεράιδας, υποτίθεται ότι οι δύο εκδόσεις που θα δημιουργηθούν, θα είναι  για νέους άνδρες και γυναίκες χρήστες αντίστοιχα.

Πριν από λίγες μέρες, η Xiaomi Mobile κυκλοφόρησε επίσημα ένα βίντεο προθέρμανσης, “κατά λάθος” παρουσιάζοντας την πραγματική φωτογραφική μηχανή του Xiaomi CC. Στο βίντεο, ο Xiaomi CC διευθυντής προϊόντων @Cici_ Lao Wei και ο αδελφός smirk φαίνονται να παίρνουν μια φωτογραφία selfie.

Από τα στιγμιότυπα οθόνης που φαίνονται στο βίντεο, η Xiaomi CC χρησιμοποιεί σχεδίαση οθόνης με σταγονοειδές notch παρόμοια με το Xiaomi 9, με μεταλλικό πλαίσιο και λευκό κάλυμμα στο πίσω κάλυμμα, το οποίο φαίνεται αρκετά νεανικό.

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, οι Xiaomi και η Meitu υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας. Η Meitu θα επιτρέψει αποκλειστικά τη μάρκα κινητών τηλεφώνων Mito, την τεχνολογία απεικόνισης και το όνομα τομέα δεύτερης κατηγορίας στην Xiaomi, στον κόσμο. Η Xiaomi είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την Ε & Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις των κινητών τηλεφώνων Mito. Η Mito θα παράσχει υποστήριξη για την τεχνολογία εικόνας και τους αλγόριθμους ομορφιάς για την Xiaomi.

Στη συνάντηση για τις επιδόσεις του 2018 στις 22 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, η Meitu ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κλείσει τελείως την επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας πριν από τα μέσα του τρέχοντος έτους. Η παρακολούθηση θα αναπτυχθεί, θα παραχθεί, θα πωληθεί και θα προωθηθεί από την Xiaomi. Η Meitu θα ασχοληθεί μόνο με το μερίδιο πωλήσεων, αλλά μόνο αναλογικά.

Στις 15 Απριλίου, ο επίσημος εκπρόσωπος της κινητής τηλεφωνίας της Mito, είπε σε άρθρο «Για τους πιο όμορφους χρήστες κινητών τηλεφώνων Mito», «Προκειμένου να βελτιωθεί το κινητό τηλέφωνο Mito, προσαρμόσαμε την επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας και συνεργαστήκαμε με την Xiaomi για να προωθήσουμε τη μάρκα τηλεφώνου Mito. Εξουσιοδοτείται αποκλειστικά για τη Xiaomi. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την ψυχή της τεχνολογίας απεικόνισης τηλεφώνου στη κάμερα, με το πλεονέκτημα της Xiaomi στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις, το κινητό τηλέφωνο Mito θα προωθήσει μια ολοκληρωμένη τεχνολογική αναβάθμιση και ανάπτυξη κλίμακας. Τα τηλέφωνα του Mito θα είναι ακόμα πιο δυνατά. ”

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος τόνισε επίσης ότι η εξυπηρέτηση μετά την πώληση της Mito, η οποία προηγουμένως αναπτύχθηκε και πωλήθηκε από την Mito, θα είναι και πάλι της Mito.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα