Xiaomi – Η εταιρεία ανακαλεί τα M365 ηλεκτρικά σκούτερ παγκοσμίως γιατί διαπίστωσε πρόβλημα!

Σήμερα το πρωί η Xiaomi εξέδωσε επίσημα δήλωση, στην οποία ανέφερε ότι η εταιρεία έχει επαληθεύσει ότι ορισμένα ηλεκτρικά σκούτερ Xiaomi M365, έχουν πιθανά προβλήματα ασφάλειας και τα προϊόντα που είναι εκτός Κίνας θα τα ανακαλέσει πίσω.

Το πρόβλημα το οποίο διαπιστώθηκε είναι ο δυνητικός κίνδυνος χαλάρωσης των βιδών στην αναδιπλούμενη συσκευή του οχήματος. Η ημερομηνία παραγωγής των ηλεκτρικών σκούτερ που βρέθηκε αυτή η ευπάθεια, είναι από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου 2018.

Το Xiaomi M365 εάν δεν ξέρετε ποιο μοντέλο είναι, είναι αυτό της φωτογραφίας…

Σύμφωνα με τη δήλωση, ορισμένες παρτίδες προϊόντων με τον δυνητικό αυτό κίνδυνο, είναι προϊόντα που έχουν πουληθεί σε χώρες εκτός Κίνας. Ο συνολικός αριθμός είναι στις 10.257 συσκευές, έτσι ένα σχέδιο ανάκλησης των συσκευών αυτών θα ξεκινήσει πρώτα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 26 Ιουνίου 2019, με τον μεγαλύτερο αριθμό ανακλήσεων να γίνονται τον Ιούλιο. Για τις υπόλοιπες χώρες, η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει από την 1η Ιούλη.

Αποκτήστε τώρα ένα ηλεκτρικό πατίνι Kugoo από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying!

Οι πωλήσεις προϊόντων στην Κίνα δεν παρουσιάζουν τους δυνητικούς κινδύνους των ανωτέρω παρτίδων και προδιαγραφών. Εάν κάποιος σας έχει αγοράσει το ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi Mijia M365, συνιστάται ο χρήστης να συνδεθεί στο σχετικό ιστότοπο το συντομότερο δυνατό για να ελέγξει αν το αγορασμένο προϊόν ανήκει στην ανάκληση ή όχι.

UPDATE: Σε συνέχεια της δημοσίευσης μας, που πρώτα εδώ βγήκε, είδαμε ότι αμέσως μετά έβγαλε σχετική ανακοίνωση και η InfoQuest. Δείτε την ανακοίνωσή της στο Facebook:

Προληπτική ανάκληση εκ μέρους της Xiaomi.

Ένας πολύ μικρός αριθμός Mi Electric Scooter που διατέθηκε στη χώρα μας ενδέχεται να έχει μια αστοχία σε μία βίδα Ελέγξτε το δικό σας στη διεύθυνση: https://www.mi.com/global/support/mi-electric-scooter-recall-program/.

Η Info Quest Technologies, ως επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας αναλαμβάνει την όλη διαδικασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 999 1515 προκειμένου να μεταφέρουμε το Mi Scooter σας στο επισκευαστικό μας κέντρο μέσω της ACS Courier.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα