Xiaomi Mi 9T Pro – Νέα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε κοντά στην ανακοίνωσή του!

Η Redmi της Xiaomi κατάφερε πρόσφατα να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας προς το μέρος της για άλλη μια φορά με το λανσάρισμα του Redmi K20 και του Redmi K20 Pro. Τα δύο smartphones παρουσιάστηκαν σε μια συναρπαστική επίδειξη όσον αφορά τις προδιαγραφές και ένα εξαιρετικό σχέδιο για τις τιμές τους.

Από τότε που ξεκίνησαν αυτές οι συσκευές στην Κίνα, πολλοί θαυμαστές ρωτούσαν τη Xiaomi πότε επιτέλους θα τις ξεκινήσει έξω από την Κίνα. Μέχρι στιγμής αυτό έχει γίνει μερικώς αφού το Redmi K20 στις ευρωπαϊκές αγορές έγινε το Xiaomi Mi 9T. Εν τω μεταξύ, το Redmi K20 Pro είναι σαφώς πιο ελκυστικό κινητό εξαιτίας του καλύτερου επεξεργαστή, το οποίο του απονέμει και την ονομασία ναυαρχίδα μ’ ένα μεγάλο μερίδιο των χρηστών να έχει προσδώσει τις ελπίδες τους για παγκόσμια εκτόξευση.

Αρκετές πηγές φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις προηγούμενες εικασίες μας σχετικά με το ότι το Redmi K20 Pro θα λέγεται τελικά Xiaomi Mi 9T Pro στις δυτικές αγορές. Από τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε, υπάρχουν κάποιες γενναίες αξιώσεις από τον Yu Man, τον γενικό διευθυντή της δραστηριότητας της Xiaomi στη Ρωσία. Όχι μία φορά αλλά δύο φορές το διευθυντικό στέλεχος επιβεβαίωσε στους περίεργους χρήστες ότι το Mi 9T Pro θα έρθει σύντομα στη Ρωσία, παρόλο που απέφυγε να αναφέρει ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε ακριβώς.

Εκτός από τον επικεφαλής της Ρωσίας, ένας από τους διευθυντές της Xiaomi στην Πολωνία επιβεβαίωσε στο GSMOnline.pl ότι το Mi 9T Pro δεν πρόκειται να φτάσει στην Πολωνία για τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μετά το καλοκαίρι.

Προσθέτοντας στις πληροφορίες από αυτές τις πηγές, το μέλος της XDA kackskrz έχει εντοπίσει στιγμιότυπα της επωνυμίας Mi 9T Pro στην εφαρμογή MIUI Camera. Ο developer βρήκε υδατογραφήματα που αντιστοιχούν σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές του Redmi K20 Pro. Από αυτές τις παραλλαγές, η κωδική ονομασία “raphael” υποδηλώνει την κινεζική παραλλαγή, ενώ οι “raphaelin” και “raphael_global” αντικατοπτρίζουν τόσο τις ινδικές όσο και τις παγκόσμιες παραλλαγές του K20 Pro. Είχαμε εντοπίσει τα κωδικά ονόματα “raphael” και “raphaelin” που σχετίζονται με μία από τις δύο άγνωστες συσκευές Xiaomi περισσότερο από ένα μήνα πριν από την επίσημη έναρξη του Redmi K20.

Ενώ η ύπαρξη των κωδικών αυτών επιβεβαιώνει ότι οι ινδικές και παγκόσμιες παραλλαγές του Redmi K20 Pro έρχονται σύντομα, τα αντίστοιχα watermarks επικυρώνουν επίσης το branding του Mi 9T Pro για αγορές εκτός της Κίνας και της Ινδίας.

Όσον αφορά την κυκλοφορία του Redmi K20 Pro εκτός της Κίνας, γνωρίζουμε ότι η κυκλοφορία στην Ινδία είναι επικείμενη. Ο MD της Xiaomi India, Manu Kumar Jain επιβεβαίωσε ότι το Redmi K20 και το K20 Pro θα έρθουν στην Ινδία το πρώτο εξάμηνο. Αναμένουμε ότι η επιτυχία του smartphone στην Ινδία θα καθορίσει και τον χρόνο της παγκόσμιας παρουσίασης του smartphone. Μέχρι να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, θα κρατήσουμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα.

Μην ξεχνάτε ότι ήδη σας έχουμε αναφέρει την παρουσία του σε προηγούμενο άρθρο μας. Επίσης σας έχουμε αναφέρει που μπορείτε να το βρείτε σε καλύτερη τιμή και με κουπόνι.

Ενημέρωση: Σήμερα έχουμε καινούργια στοιχεία που δείχνουν ότι δεν απέχουμε και πολύ από την επίσημη παρουσίαση του Mi 9T Pro. Τόσο το Bluetooth SIG όσο και το Wi-Fi Alliance έχουν κυκλοφορήσει πιστοποιήσεις που αναφέρουν ρητά το “Mi 9T Pro”. Και οι δύο καταχωρήσεις περιλαμβάνουν τον αριθμό μοντέλου M1903F11G και MIUI 10. Ο αριθμός του μοντέλου είναι σύμφωνος με τη σειρά Redmi K20.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα