Υπουργείο Αμύνης της Κίνας – Η Huawei δεν έχει καθόλου ιστορικό μαζί μας!

Στην τακτική συνέντευξη Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Κίνας, μερίδα ξένων δημοσιογράφων ρώτησαν τον εκπρόσωπο του Υπουργείου αναφορικά με το δημοσίευμα του Bloomberg,  όπου υπήρχε σαφή αναφορά σχετικά με την κοινή έρευνα της Huawei και κινεζικών στρατιωτικών ερευνητών. Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ren Guoqiang, δήλωσε ότι η Huawei είναι μία ιδιωτική εταιρεία , χωρίς το λεγόμενο στρατιωτικό υπόβαθρο.

Σε άλλη συνάντηση που διεξήχθη στη Σιγκαπούρη, ο Κινέζος υπουργός Άμυνας, Wei Fenghe, δήλωσε επίσης ότι η Huawei είναι ιδιωτική επιχείρηση και ότι τα αφεντικά της Huawei δεν πρέπει να θεωρούνται ότι σχετίζονται με τους στρατιωτικούς επειδή ήταν στρατιωτικοί.

Επιπλέον, η Huawei αποκάλυψε σήμερα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του γραφείου του προέδρου που εκδόθηκε από τον Ren Zhengfei, το περιεχόμενο του οποίου είναι η ομιλία του Ren Zhengfei στο EMT “20 Λεπτά”.

Ο Ren Zhengfei είπε ότι η Huawei πρέπει να σπρώξει τον κόσμο προς τα εμπρός, να δημιουργήσει πρότυπα από μόνα τους και να γίνει ο πιο προηγμένος στον κόσμο. Άλλοι θα κινηθούν πιο κοντά σε εμάς.

“Αυτό το έτος θα προσλάβουμε 20-30 ταλαντούχους νέους από όλο τον κόσμο, ενώ το επόμενο έτος θέλουμε να προσλάβουμε 200-300 άτομα από όλο τον κόσμο. Τα ταλαντούχα αυτά άτομα είναι σαν πηλός, που θα μπορέσουν να κατευθύνουν την ομάδα μας και να την βοηθήσουν. Τα επόμενα 3 – 5 χρόνια πιστεύω ότι η Huawei θα είναι εντελώς νέα. Όλοι θα έχουν αλλάξει τα όπλα τους και με τα νέα αυτά όπλα θα πρέπει να μπορούν να κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο”, δήλωσε ο Ren Zhengfei.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα