Χάκερ έσπασε τους λογαριασμούς πελατών της Sprint μέσω της ιστοσελίδας της Samsung!

Μοίρασε την γνώση...

Πολλοί πελάτες της Sprint μάθανε πρόσφατα ότι οι λογαριασμοί τους διακυβεύονταν μέσω της ιστοσελίδας της Samsung.

banner

Απ’ ότι μάθαμε, η Sprint έστειλε μια επιστολή στους πελάτες της,  όπου τους ενημέρωνε για την παραβίαση. Η επιστολή, αναφέρει ότι στις 22 Ιουνίου η εταιρεία έμαθε για την “μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον λογαριασμό σας Sprint χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας μέσω της ιστοσελίδας Samsung.com”.

Η επιστολή ενημέρωσε τους χρήστες ότι οι χάκερ έχουν δει τον αριθμό τηλεφώνου, τον τύπο της συσκευής, την ταυτότητα συσκευής, τις μηνιαίες επαναλαμβανόμενες χρεώσεις, το αναγνωριστικό συνδρομητή, τον αριθμό λογαριασμού, την ημερομηνία δημιουργίας λογαριασμού, την επιλεξιμότητα αναβάθμισης, το όνομα και το επώνυμο και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν.”

Google news

Η Sprint επιβεβαίωσε την παραβίαση του Gizmodo και ανέφερε ότι οι αριθμοί πιστωτικών καρτών και κοινωνικής ασφάλισης δεν διακυβεύονται καθώς είναι κρυπτογραφημένοι. Η Samsung μας είπε ότι η ομάδα της “προσφάτως ανίχνευσε δόλιες προσπάθειες πρόσβασης στις πληροφορίες λογαριασμού χρηστών της Sprint μέσω της Samsung.com, χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης της Sprint που δεν ελήφθησαν από τη Samsung.” Η εταιρεία δήλωσε “αυτές τις προσπάθειες. ”

Zaful WW Blackshark WW

Η επιστολή λέει στους πελάτες ότι δεν διατρέχουν «σημαντικό κίνδυνο» να γίνουν θύματα κλοπής ταυτότητας ή απάτης, αλλά, όπως τονίζει η ZDNet, η δήλωση αυτή μπορεί να μην είναι ακριβής.

Η επιστολή της Sprint προς τους πελάτες δηλώνει ότι επαναφέρει τους κωδικούς PIN στις 25 Ιουνίου για να εξασφαλίσει εκ νέου τους λογαριασμούς τους.


“Επειδή η Sprint λαμβάνει αυτό το θέμα και όλα τα θέματα που αφορούν το απόρρητο των πελατών μας, πολύ σοβαρά, εκτός από την αρχική ειδοποίηση πελατών, η Sprint λαμβάνει το επιπλέον βήμα της ξεχωριστής αποστολής επιστολών σε επηρεασμένους πελάτες για να τους υπενθυμίσει να ενημερώσουν τα υπάρχοντα PIN τους, ενώ μια ειδική ομάδα φροντίδας έχει καθιερωθεί για βοήθεια “, δήλωσε η Sprint.

Η εταιρεία δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον αριθμό των λογαριασμών που επηρεάστηκαν και την πρώτη παραβίαση των λογαριασμών.

Οι πληροφορίες για τους πελάτες της Sprint υποβλήθηκαν επίσης σε κίνδυνο νωρίτερα αυτό το έτος. Η εταιρεία Boost Mobile της Sprint δήλωσε στους πελάτες τον Μάιο ότι ένας χάκερ παραβίασε τους λογαριασμούς χρησιμοποιώντας τους αριθμούς PIN Boost.com και τους αριθμούς τηλεφώνου Boost.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram