Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα από 22 Xiaomi Mi Band 4 που δίνει συνολικά το Banggood μέχρι τέλος του μήνα!

Το Banggood μας έχει δύο διαγωνισμούς με δώρο 1 Xiaomi Mi Band 4 για 2 τυχερούς, δηλαδή από 2 Xiaomi Mi Band 4 σε κάθε διαγωνισμό!

Ο πρώτος διαγωνισμός τρέχει από τις 22 Ιουλίου έως και τις 31 Ιουλίου. Για να λάβετε μέρος, αρκεί να έχουν καταγραφεί 6000 βήματα στο κινητό σας, παίρνετε ένα printscreen και πάτε στη σελίδα εδώ και το καταχωρείτε. Στο τέλος του διαγωνισμού, δύο τυχεροί θα αποκτήσουν από ένα Xiaomi Mi Band 4.

O δεύτερος διαγωνισμός έχει σχέση με δύο αγορές. Έτσι καθημερινά, δύο αγορές Xiaomi Mi Band 4, θα μετατρέπονται σε δωρεάν, δηλαδή δεν θα τις πληρώσετε! Και αυτός ο διαγωνισμός θα ισχύει από τις 22 Ιουλίου μέχρι και τις 31 Ιουλίου! Το εάν είστε ένας από τους τυχερούς, θα το δείτε στη σελίδα εδώ.

Στην ίδια σελίδα θα βρείτε και πολλές άλλες ευκαιρίες με προϊόντα της Huami, να διαλέξετε! Δοκιμάστε την τύχη σας…ποτέ δεν ξέρεις!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα