Η Huawei δεν είναι σίγουρη για τη χρήση του Android στα μελλοντικά τηλέφωνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία αναμένει την έγκριση του Τμήματος του αμερικανικού εμπορίου για να χρησιμοποιήσει το λειτουργικό σύστημα της Google, αφού ο πρόεδρος Trump αποφάσισε να μειώσει τους περιορισμούς στην Huawei.

Η Huawei προφανώς δεν γνωρίζει ακόμη αν μπορεί να χρησιμοποιήσει το λειτουργικό σύστημα Android της Google σε μελλοντικές κινητές συσκευές. Αυτό έρχεται μετά την απόφαση του Προέδρου Donald Trump το Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσουν τους περιορισμούς των αμερικανικών εταιρειών που πωλούν εξοπλισμό στον φιλόδοξο κινέζο κατασκευαστή.

Η Huawei, σε μια δήλωση που εστάλη ηλεκτρονικά στην CNET, αναγνώρισε την πιο πρόσφατη απόφαση του Trump, αλλά δήλωσε ότι δεν έχει “κανένα άλλο σχόλιο αυτή τη στιγμή”. Την Κυριακή, ο πρόεδρος του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου Λάρι Κούντλο δήλωσε ότι η Huawei δεν έχει λάβει “γενική αμνηστία” και ότι οι αμερικανικές εταιρείες μπορούν να πωλούν μόνο ευρέως διαθέσιμα προϊόντα στην εταιρεία.

Οι αναφορές δείχνουν ότι η Huawei έχει ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που η Google την αποκόψει μόνιμα. Προφανώς δημιούργησε το δικό της OS, με κωδικό όνομα Hongmeng, και κάλεσε τους προγραμματιστές του Google Play Store να δημοσιεύσουν εφαρμογές στο δικό του ψηφιακό κατάστημα AppGallery.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα