Ηλεκτρικό Opel Corsa – Μία φορά την εβδομάδα θα το φορτίζετε!

Μοίρασε την γνώση...

Επειδή τεχνολογία δεν είναι μόνο κινητά και γκάτζετ, αλλά και σε άλλα προϊόντα όπως τ’ αυτοκίνητα, δείτε τι διάβασα για το ηλεκτρικό Opel Corsa, το Corsa-e που έρχεται στην Ελλάδα στις αρχές του 2020.

banner

Η ηλεκτρική εποχή της Opel δεν σηματοδοτείται από ένα μεγάλο και πολύ ακριβό αυτοκίνητο, αλλά από το νέο Corsa. Το σουπερμίνι της γερμανικής μάρκας λανσάρεται αρχικά ως αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, προσφέροντας μηδενικές εκπομπές ρύπων για τις εβδομαδιαίες μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

Με τον Andreas Marx, Διευθυντή Μάρκετινγκ Προϊόντων της Opel, συνομιλήσαμε για την τιμή και την αυτονομία του Corsa-e, το προφίλ των οδηγών του και τη στρατηγική της μάρκας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Google news

Παρουσιάσατε πρώτα το ηλεκτρικό Corsa και στη συνέχεια τις συμβατικές εκδόσεις. Τι σημαίνει αυτό, τόσο για την Opel όσο και για τους πελάτες της;

Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να λανσάρουμε το Corsa πρώτα ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο, διότι γνωρίζαμε από τις έρευνες που είχαμε κάνει ότι είναι μία τεχνολογία που ποτέ μέχρι σήμερα οι καταναλωτές δεν περίμεναν από την Opel και ειδικότερα από το Corsa σε αυτή την κατηγορία. Η ηλεκτροκίνηση, ειδική στην μικρή κατηγορία, αποτελεί κορυφαία τεχνολογία. Για αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε πρώτα το Corsa-e.

Redmagic WW Blackshark WW

Το τμήμα μάρκετινγκ συνηθίζει να προβάλλει την αρχική τιμή ενός μοντέλου, η οποία είναι χαμηλή. Στην περίπτωση του ηλεκτρικού Corsa, η τιμή του είναι υψηλή (σ.σ. από 29.900 ευρώ στη Γερμανία).

Ο πελάτης πριν την τιμή του αυτοκινήτου, θέλει να μάθει τα οφέλη που θα έχει ο ίδιος από το συγκεκριμένο μοντέλο. Η τεχνολογία για εμάς, μία γερμανική μάρκα, είναι πολύ σημαντική. Και αυτό κάνουμε με το Corsa-e. Η τιμή του έχει άμεση σχέση με την κορυφαία τεχνολογία ηλεκτροκίνησης που ενσωματώνει.

Μπορείτε να περιγράψετε το προφίλ εκείνου που θα αγοράσει το ηλεκτρικό Corsa;

Το προφίλ του ιδιοκτήτη του Corsa-e δεν καθορίζεται τόσο από το φύλο ή την ηλικία, όσο από τη νοοτροπία που τον χαρακτηρίζει. Μπορεί εύκολα κάποιος να βρει λόγους για τους οποίους δεν θα αποκτήσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όμως οι συγκεκριμένοι πελάτες έχουν… ανοικτούς ορίζοντες όταν έρχεται η στιγμή να οδηγήσουν ένα EV. Αναζητούν καταρχάς ένα ευχάριστο στην οδήγηση αυτοκίνητο και στη συνέχεια να είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Αρκετοί επίσης εκτιμούν το πόσο αθόρυβο είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο.


Πότε πιστεύετε ότι οι μπαταρίες θα είναι μικρές, ελαφριές και θα προσφέρουν μεγάλη αυτονομία;

Δεν απέχουμε πολύ από αυτό το σημείο. Υπάρχουν ακριβά ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μεγάλη αυτονομία. Στην Opel θέλουμε να «εκδημοκρατίσουμε» την καινοτομία και χρειάζεται να εξελίξουμε αυτοκίνητα που θα είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Και ταυτόχρονα να είναι προσιτά για την τσέπη των πελατών μας. Θεωρούμε ότι το Corsa-e είναι προσιτό, με κορυφαία τεχνολογία και κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε διανύει με το αυτοκίνητο λιγότερα από 300 χλμ την εβδομάδα. Άρα θα χρειάζεται να φορτίζουν το ηλεκτρικό Corsa μόνο μία φορά την εβδομάδα. Ένα ηλεκτρικό όχημα με αυτονομία 600 χλμ θα έχει και ανάλογη τιμή αγοράς.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram