Κύπρος: Διασύνδεση κινητής τηλεφωνίας με κατεχόμενες περιοχές τι ισχύει για CYTA και EPIC

Μοίρασε την γνώση...

Σε εφαρμογή τέθηκε την Πέμπτη το μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) που αφορά τη διασύνδεση της κινητής τηλεφωνίας μεταξύ ελεύθερων και κατεχόμενων περιοχών, με την πρώτη κλήση να διενεργείται μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

banner

Σύμφωνα με δήλωση των δύο ηγετών που εξέδωσαν τα Ηνωμένα Έθνη, οι Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί ανακοίνωσαν σήμερα την εφαρμογή της διαλειτουργικότητας των κινητών τηλεφώνων σε ολόκληρο το νησί, με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των κοινοτήτων και με στόχο να έρθουν πιο κοντά όλοι οι Κύπριοι.

Διαφήμιση

Για να λειτουργήσει η περιαγωγή θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία προτού εισέλθετε στις περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας εκτός αποτελεσματικού ελέγχου της Κυβέρνησης.

Google news

Για τους πελάτες της EPIC:

banner Tomtop WW

Ενεργοποίηση υπηρεσίας:
Καλέστε *136# στο κινητό σας και ακολουθήστε τις οδηγίες στο μενού που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τη διάρκεια της υπηρεσίας ανάμεσα σε:

(i) 6 ώρες
(ii) 24 ώρες
(iii) 2 ημέρες


Μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια της υπηρεσίας καλώντας και πάλι *136# πριν την λήξη της.

Απενεργοποίηση της υπηρεσίας:
Η υπηρεσία απενεργοποιείται αυτόματα όταν λήξει η διάρκεια που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία πριν την λήξη της, καλέσετε *136# για να την απενεργοποιήσετε.

 

Κλήσεις  (ανά λεπτό) SMS GPRS (MB)
Εντός
Κύπρου
Προς ΕΕ Προς λοιπές χώρες Λήψη
€0.29 €1.07 €1.07 €0.20 €0.03 €0.25

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!
Κατά την επιστροφή σας στις ελεγχόμενες από την Κυβέρνηση περιοχές, συστήνουμε όπως απενεργοποιήσετε την υπηρεσία.

Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλιστεί η σύνδεση σας με το δίκτυο της epic και έτσι θα αποφευχθεί η οποιαδήποτε ανεπιθύμητη χρέωση.

– Όλες οι χρεώσεις στρογγυλοποιούνται στο αμέσως επόμενο επόμενο σεντ.

– Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

 

Για τους πελάτες της CYTA

Οπως αναφέρεται απο τη CYTA για να μπορέσει κάποιος πελάτης της να έχει τη δυνατότητα να συνδέεται στα δίκτυα των κατεχομένων, πρέπει να στείλει SMS χωρίς χρέωση στον αριθμό 8000 με το λεκτικό ON ROA.

Ακολούθως, θα λάβει την πιο κάτω απάντηση:
«ΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ SMS ΣΤΟ 8000 ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ OFF ROA.»

 

Κάθε φορά που το κινητό του πελάτη θα συνδέεται με δίκτυο, στις πιο πάνω περιοχές, θα λαμβάνει μήνυμα με το πιο κάτω κείμενο:

«EXETE ΣYNΔEΘEI ΣE ΔIKTYO ΣE ΠEPIOXEΣ THΣ KYΠPOY ΠOY EINAI EKTOΣ TOY AΠOTEΛEΣMATIKOY EΛEΓXOY THΣ KYBEPNHΣHΣ THΣ KYΠPIAKHΣ ΔHMOKPATIAΣ.

  • EΞEPXOMENEΣ KΛHΣEIΣ ENTOΣ KYΠPOY €0,29/ΛEΠTO
  • ΠPOΣ ΔIEΘNEIΣ ΠPOOPIΣMOYΣ €0,85/ΛEΠTO
  • EIΣEPXOMENEΣ KΛHΣEIΣ €0,25/ΛEΠTO,
  • AΠOΣTOΛH SMS €0,035
  • AΠOΣTOΛH MMS< 30KB €0,75, MMS> 30KB €1,26, ΛHΨH MMS €0,75.
  • Mobile internet: €0,20/MB.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι χρήστες του δικτύου της PrimeTel ήδη εδώ και χρόνια μπορούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα όταν βρίσκονται στις κατεχόμενες περιοχές αλλα και στην Τουρκία, λόγω της συμφωνίας που έχει ο πάροχος με διεθνή τηλεπικοινωνιακό κόμβο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram