Microsoft – Έρχονται Windows 10 με βελτιώσεις του Eye Control και άμεση ενημέρωση των ειδοποιήσεων του κινητού σας

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα προεπισκόπηση των Windows 10 με βελτιώσεις του Eye Control και άμεση ενημέρωση των ειδοποιήσεων του κινητού σας. Η ενημερωμένη έκδοση θα έχει την κωδική ονομασία Windows 10 build 18922 (που διατέθηκε στους beta testers στις 19 Ιουνίου) για την κατασκευή του 18932. Αυτά τα builds είναι από τον κλάδο 20H1, ο οποίος αντιπροσωπεύει την ενημέρωση των Windows 10 που θα φτάσει στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Τα Windows 10 αναπτύσσονται ως υπηρεσία, που σημαίνει ότι λαμβάνει νέα χαρακτηριστικά σε τακτική βάση. Η Microsoft κυκλοφόρησε μέχρι στιγμής επτά σημαντικές ενημερώσεις: Ενημέρωση Νοεμβρίου, Ετήσια Ενημέρωση, Ενημέρωση Δημιουργών, Ενημέρωση Φθινοπώρου Creators, Απρίλιος 2018 Update, Οκτώβριος 2018 Update και Μάιος 2019 Update.

Η Microsoft έχει βελτιώσει το Eye Control με μερικές νέες επιλογές. Υπάρχει drag-and-drop ποντίκι, το οποίο σας επιτρέπει να συνδυάσετε τα κλικ και να σύρετε με τα πλήκτρα τροποποίησης Shift και Ctrl. Η επιλογή του κουμπιού παύσης τώρα αποκρύπτει τελείως τον εκτυπωτή (εμφανίζεται ξανά όταν κλείνετε για λίγο τα μάτια σας ή κοιτάζετε μακριά από την οθόνη). Υπάρχει τώρα μια δεύτερη μέθοδος ενεργοποίησης: επιλέγετε τον στόχο και κάντε κλικ σε ένα κουμπί με διακόπτη. Τέλος, η Microsoft κυκλοφόρησε μια ανοικτή βιβλιοθήκη αλληλεπίδρασης Gaze στο Windows Community Toolkit των Windows και ενημερωμένες ρυθμίσεις για τη διαχείριση περισσότερων λειτουργιών του Eye Control.

Μιλώντας για την προσβασιμότητα, αυτή η κατασκευή βελτιώνει επίσης το UI του Αφηγητή και του μεγεθυντή. Ο πρώτος θα ξεκινήσει αυτόματα την ανάγνωση των ιστοσελίδων και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ ο τελευταίος τώρα λειτουργεί με σκοτεινό θέμα και επιλογές μεγέθους κειμένου.

Στη συνέχεια, η Microsoft εισάγει το Focus Assist για την αυτόματη καταστολή των ειδοποιήσεων. Μπορείτε επίσης να κάνετε μεσαίο κλικ για να απορρίψετε τις ειδοποιήσεις εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε σύντομα ένα πάγωμα ειδοποίησης. Αυτό το build δημιουργεί επίσης ευκολότερη ανίχνευση των ρυθμίσεων ειδοποίησης, προσθέτει έναν νέο άμεσο σύνδεσμο στην κορυφή του Κέντρου δράσης για τη διαχείριση των ειδοποιήσεων και σας επιτρέπει να ταξινομήσετε τη λίστα με τις πιο πρόσφατα κοινοποιημένες εφαρμογές.

Στις σχετικές ειδήσεις, το τηλέφωνό σας έχει λάβει την ενσωμάτωση ειδοποιήσεων (Windows 10 Μαΐου 2019 Ενημέρωση ή νεότερη έκδοση). Τώρα μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με την οθόνη του τηλεφώνου σας χρησιμοποιώντας τη χρήση απλής επιλογής ή να πατήστε παρατεταμένα.

Η λειτουργία Your Phone λειτουργεί για τώρα μόνο σε Android 7.0 και πάνω κινητά: Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy A8, Galaxy A8+, Galaxy Note9, Galaxy Note8, OnePlus 6 και OnePlus 6T.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα