Microsoft – Στο Λονδίνο άνοιξε το πρώτο της φυσικό κατάστημα στην Ευρώπη

Η Microsoft, την περασμένη εβδομάδα, προχώρησε στα εγκαίνια του πρώτου της φυσικού καταστήματος στο Λονδίνο, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό την δημιουργία του πρώτου σημείου πώλησης επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Το κατάστημα της Microsoft στο Λονδίνο βρίσκεται στην Oxford Street, καλύπτει συνολική έκταση άνω των 2000 τετραγωνικών μέτρων και εκτείνεται σε τρεις ορόφους. Εκεί, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να έχουν hands-on εμπειρίες με το σύνολο των προϊόντων αλλά και των τεχνολογικών επιτευγμάτων της εταιρείας.

Χαρακτηριστική είναι η δυνατότητα δοκιμής των συσκευών Microsoft Surface, οι διαδραστικές ζώνες που επιτρέπουν στους πελάτες να δοκιμάσουν προϊόντα όπως το HoloLens, το ειδικά διαμορφωμένο σαλόνι παιχνιδιών Xbox Gaming Lounge για τους gamers, αλλά και το αγωνιστικό αυτοκίνητο McLaren Senna που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Xbox Gaming Lounge, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου, ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει όλους τους τελευταίους τίτλους video games για κονσόλες Xbox και PC χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας gaming πολυθρόνες, επαγγελματικά pods, ενώ μπορεί να δοκιμάσει και συστήματα υπολογιστών προερχόμενα από άλλους κατασκευαστές σε συνδυασμό με προηγμένα αξεσουάρ. Επίσης, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους, προσωποποιημένο Surface Type Cover.

Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται και ο χώρος που απευθύνεται σε επιχειρήσεις με σημεία υποστήριξης, εκπαίδευσης και παροχής συμβουλών για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης μέσω ψηφιακού μετασχηματισμού και των εργαλείων που προσφέρει η Microsoft. Εκεί, ειδικοί Product Advisors και Cloud Technical Experts ενημερώνουν τους επισκέπτες για την χρήση και τις δυνατότητες του Microsoft 365, τις προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης, την ανάγκη ασφάλειας των δεδομένων και την τεχνολογική λειτουργικότητα των εργασιακών χώρων.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα