Προϊόντα φόρτισης με έκπτωση 50% και όχι μόνο, από την Choetech!

Η εταιρεία Choetech μας είναι ήδη γνωστή! Έχουμε αφιερώσει αρκετά άρθρα σε αυτή και τα προϊόντα της. Η Choetech είναι μια Κινέζικη εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή βάσεων ασύρματης φόρτισης, φορτιστών έξυπνων συσκευών, καλωδίων αλλά και άλλων καινοτόμων αξεσουάρ τεχνολογίας. Όλα τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την αξεπέραστη ποιότητα, την ξεχωριστή σχεδίαση και τις πολύ ανταγωνιστές τιμές τους.

Σήμερα θα παρουσιάσουμε δύο προϊόντα της Choetech που προσφέρονται από την εταιρεία, αποκλειστικά για τους φίλους του iTechNews.gr, με έκπτωση 50%! Πρόκειται για έναν σταθμό φόρτισης συσκευών με τέσσερεις θύρες USB και ένα πολύπριζο με ενσωματωμένες θύρες USB. Ας τα δούμε λίγο καλύτερα.

TC42C 55Watt Multi USB Charging Station with Holder: Αυτός ο σταθμός φόρτισης διαθέτει τέσσερεις θύρες USB και δύο ακόμα USB Type-C. Οι Type-C θύρες είναι συμβατές με την τεχνολογία PD (Power Delivery) οπότε μπορούν να φορτίσουν και τον MacBook υπολογιστή μας ή άλλες συμβατές συσκευές. Ο φορτιστής είναι πολύ δυνατός, αφού έχει συνολική ισχύ 55 Watt και μπορεί να φορτίσει συγχρόνως έξι συσκευές. Η κάθε θύρα USB προσφέρει φόρτιση με ισχύ μέχρι 5V / 2.4A και η κάθε θύρα Type-C μέχρι 5V / 3A. Ο φορτιστής αυτός έχει εργονομικό σχεδιασμό και είναι συμπαγής, οπότε μπορούμε άνετα να τον έχουμε μαζί μας παντού. Οι διαστάσεις του είναι 89,5 Χ 71 Χ 28,5 mm, έχει χρώμα μαύρο και είναι κατασκευασμένος από άκαυστο ABS πλαστικό υλικό. Συνοδεύεται από μια πρακτική επιτραπέζια βάση στήριξης και καλώδιο τροφοδοσίας με Ευρωπαϊκή πρίζα. Όλες οι θύρες φόρτισης είναι εξοπλισμένες με ένα εξελιγμένο κύκλωμα προστασίας για υπέρταση, βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση και ασταθή τροφοδοσία, οπότε είναι απόλυτα ασφαλείς για χρήση με τις αγαπημένες μας συσκευές. Ακόμα είναι πιστοποιημένος με τα διεθνή στάνταρ ποιότητας CE και RoHS. Μπορούμε σήμερα να αποκτήσουμε αυτόν το σταθμό φόρτισης, με έκπτωση 50%, χρησιμοποιώντας τον κωδικό GRCT05EY. Με αυτόν τον τρόπο θα πληρώσουμε μόνο 15 €, όσο δηλαδή στοιχίζει ένας μονός ποιοτικός φορτιστής!

C0045S Multi Plug Power Strip with 3-outlet & 4 USB Ports output: Πρόκειται για ένα πολύπριζο που διαθέτει τρεις πρίζες και μέχρι τέσσερεις θύρες USB, για απευθείας φόρτιση συσκευών. Η Ευρωπαϊκή έκδοση του πολύπριζου διαθέτει δύο θύρες USB. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και άκαυστο ABS πλαστικό υλικό και έχει χρώμα μαύρο. Διαθέτει διακόπτη On / Off με ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία. Οι διαστάσεις του είναι  25 Χ 7 Χ 4 cm και το βάρος του φτάνει τα 650 gr. Το μέγιστο ρεύμα εξόδου από τις πρίζες είναι 250V / 13A / 3250 W, οπότε μπορούμε να συνδέσουμε, χωρίς πρόβλημα, οποιαδήποτε οικιακή ηλεκτρική συσκευή. Η κάθε θύρα USB προσφέρει φόρτιση μέχρι 5V / 2.4A. Το πολύπριζο αυτό διαθέτει ακόμα ένα προηγμένο κύκλωμα προστασίας από υπέρταση, βραχυκύκλωμα και υπερθέρμανση για μέγιστη ασφάλεια κατά την χρήση. Είναι πιστοποιημένο με τα διεθνή στάνταρ ποιότητας CE και RoHS. Μπορούμε σήμερα να αποκτήσουμε αυτό το πολύπριζο, με έκπτωση 50%, χρησιμοποιώντας τον κωδικό GRCT05EY. Με αυτόν τον τρόπο θα πληρώσουμε μόνο 6 €! Λιγότερο δηλαδή από όσο στοιχίζει ένας απλό πολύπριζο!

 Όλα τα προϊόντα διαθέτουν τις απαιτούμενες διεθνής πιστοποιήσεις και έρχονται με εγγύηση καλής λειτουργίας μέχρι 18 μηνών, από την εταιρεία. Η Choetech προσφέρει δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές πάνω από 20,00 $, οπότε αν παραγγείλουμε και τα δυο προϊόντα μαζί, δεν θα έχουμε έξοδα αποστολής!

 Α! Εξασφαλίσαμε, ειδικά για τους φίλους της ιστοσελίδας μας, έκπτωση 20% για όλα τα προϊόντα της Choetech, με την χρήση του κωδικού CHOE80EY. Προλάβετε!!!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! [email protected] Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati.

Σχετικά άρθρα