Προσφορά: Anet A8 – Αποκτήστε την αναβαθμισμένη έκδοση του 3D εκτυπωτή ακριβείας από την Γερμανική αποθήκη του Cafago με μόλις 95.99€ και ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Σας έχω παρουσιάσει κάμποσες φορές 3D εκτυπωτές, μιας και έχει γίνει πια πιο εύκολη η δημιουργία 3D αντικειμένων. Μάλιστα έχω δει αρκετούς να με ρωτάνε σχετικά και να θέλουν να δοκιμάσουν. Έτσι σας βρήκα την αναβαθμισμένη έκδοση ενός ομολογημένου πάρα πολύ καλού 3D εκτυπωτή, από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, οπότε δεν θα πληρώσετε τελωνείο, σε Flash Sales για 28 ακόμα ημέρες και σε τιμή που πιο χαμηλά δεν πάει…

Ο αναβαθμισμένος εκτυπωτής A8 DIY i3 3D έρχεται με μια νέα λειτουργία αυτόματης ισοστάθμισης, που κάνει πολύ πιο εύκολη πια την λειτουργία του εκτυπωτή. Διαθέτει 2004 οθόνη LCD, με αγγλική διεπαφή, 5 πλήκτρα για εύκολη λειτουργία, υποστήριξη κάρτας SD και off-line εκτύπωση. Χάρις το προσαρμοσμένο ακροφύσιο MK8 και την εξελιγμένη τεχνολογία, μπορεί και παράγει λεία νήματα. Διαθέτει κοχλία τύπου T, από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, πιο ανθεκτικό στη χρήση. Ο ενισχυμένος και υψηλής ταχύτητας κινητήρας, μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει για πολλές ώρες, ώστε να βελτιώσετε σημαντικά την αποδοτικότητα της εργασίας σας. Διαθέτει ενημερωμένη βασική πλακέτα έκδοσης V2.0, που υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες, με υψηλότερη ακρίβεια. Διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα τροφοδοσίας για ασφαλή χρήση, 240W, 110V / 220V.

Η θερμαινόμενη εστία και το ακροφύσιο φέρουν προσαρμογές θερμοκρασίας ευρείας κλίμακας, που επιτρέπουν στον εκτυπωτή να είναι συμβατός με πολλούς τύπους νημάτων 3D, όπως ABS, PLA, HIPS, PP, Nylon κλπ. Η διάμετρος του υλικού μπορεί να είναι μέχρι 1.75mm. Οι διαστάσεις του εκτυπωτή είναι 50 x 45 x 40cm και ζυγίζει 8Kg. Τα προϊόντα που μπορείτε να φτιάξετε με τον εκτυπωτή μπορούν να είναι το μέγιστο 220 x 220 x 240mm. Η ταχύτητα του εκτυπωτή είναι 10-120mm/s, με διάμετρο στο ακροφύσιο 0.4mm και πάχος επιπέδου 0.1-0.3mm. Η ακρίβεια του εκτυπωτή είναι 0.12mm, με XY Axis ακρίβεια 0.015mm και Z Axis ακρίβεια 0.005mm. Η θερμοκρασία του ακροφύσιου φτάνει το Max. 260°C, ενώ η θερμοκρασία στο “ταψί”, στους 50-100°C. Ο εκτυπωτής δουλεύει με Windows XP/Win7/Win8/Mac/Linux. Πρόγραμμα εκτύπωσης χρησιμοποιεί Cura ή Repetier-host και υποστηρίζει αρχεία .STL, .OBJ, G-code, ενώ μπορεί να κάνει και offline εκτύπωση.

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα