Προσφορά: Xiaomi 70mai 1S – Αποκτήστε την αναβαθμισμένη έκδοση της πολύ γνωστής κάμερας αυτοκινήτου της Xiaomi, με μόλις 27.30€ με το κουπόνι μας από το GearVita

Την Xiaomi 70mai πιστεύω την ξέρετε, σας έχω κάνει παρουσίαση της κάμερας, σας έχω δώσει, για πιο παλιά έκδοση, την εφαρμογή που την ελέγχει στα ελληνικά, όπως σας είχα βρει και κόλπα για αυτή, για τις πρώτες εκδόσεις που ήταν στα κινέζικα. Τώρα η εταιρεία έβγαλε μία αναβαθμισμένη έκδοση, την Xiaomi 70mai 1S, που χάρις το κουπόνι που μας δίνει το GearVita, οι 50 πρώτοι θα μπορούν να την αποκτήσουν με μόλις 27.30€!

Παρότι υπάρχει μία γκρίζα ζώνη για την χρήση τέτοιων καμερών στην Ελλάδα λόγο των προσωπικών δεδομένων και σε περίπτωση ατυχήματος δεν θεωρούνται σαν αποδεικτικά στοιχεία, πάραυτα, το να κινηματογραφείτε πχ για προσωπική χρήση το ταξίδι που κάνετε, δεν νομίζω να μην επιτρέπετε. Εξάλλου το να τραβάτε τα τοπία που είσαστε, δεν νομίζω να θιχτούν τα προσωπικά δεδομένα των δέντρων και των θαλασσών ή βουνών!

Η Xiaomi 70mai 1S αναβαθμισμένη έκδοση φέρει την ονομασία Midrive D06. Είναι μία πολύ καλή DVR κάμερα αυτοκινήτου. Σαν σχέδιο θα σας θυμίσει πούρο και οι διαστάσεις του είναι πολύ μικρές, 12.10 x 10.60 x 4.20 cm και βάρος 0.249kg, όπου εύκολα κρύβεται πίσω από τον καθρέπτη που έχετε μέσα στο αυτοκίνητο. Για επεξεργαστή διαθέτει τον MSC8336D. Η κάμερα έχει δυνατότητα λήψης με τον ευρυγώνιο φακό της έως και 130°. Ο αισθητήρας που χρησιμοποιεί είναι ο SONY IMX307. Έχει δυνατότητα να καταγράφει βίντεο σε 1080p ανάλυση και στα 30 fps. Το Aperture είναι στα F2.2 και FOV στα 130.

Υποστηρίζει αγγλικά που σας ενδιαφέρει, ενώ για να τραβήξετε τα δεδομένα θα συνδεθείτε με την κάμερα μέσω WiFi. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 240mAh, αλλά για να δουλέψει θέλει σύνδεση με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Το καλώδιο γι’ αυτή την δουλειά έχει μήκος 3.5 μέτρα και φτάνει άνετα. Διαθέτει ενσωματωμένο G-αισθητήρα για αυτόματη καταγραφή βίντεο σε περίπτωση ατυχήματος. Διαθέτει επίσης λειτουργία παρκαρίσματος αφού παρκάρετε για έλεγχο του αυτοκινήτου. Εάν ενεργοποιηθεί καταγράφει 1 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η Xiaomi 70mai 1S αναβαθμισμένη έκδοση κάμερας αυτοκινήτου έχει κανονικά 46.99$ στο GearVita, αλλά οι 50 πρώτοι που θα χρησιμοποιήσουν το κουπόνι 70mai1S θα μπορέσουν να την αποκτήσουν με μόλις $30.51 ή αλλιώς €27.30!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα