Προσφορά: Xiaomi JIMMY JV53 – Αποκτήστε την αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής σκούπας με μόλις 180€ με το κουπόνι μας, ΧΩΡΙΣ τελωνείο από το Geekbuying!

Μοίρασε την γνώση...

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λέει ο σοφός λαός και συμφωνώ μαζί του σαν ιατρός. Απλώς η καθαριότητα μερικές φορές είναι δύσκολη, δύσχρηστη και κουραστική. Βέβαια εάν έχει κάποιος την αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής σκούπας της Xiaomi, την Jimmy JV53, νομίζω θ’ αλλάξει γνώμη. Και για να σας βοηθήσω σε αυτό, θα σας δώσω και κουπόνι, για να την πάρετε από το Geekbuying ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, 15€ πιο φθηνά!

banner

Η Xiaomi JIMMY JV53 έρχεται σ’ ένα διαφορετικό χρώμα από τα συνηθισμένα…στο φούξια! Το μοτέρ της έχει ισχύ 425W και έχει τάση 21.6V. Η σκούπα δουλεύει χωρίς καλώδιο ρεύματος, για να μπορείτε να την μετακινείτε όπου θέλετε, χωρίς περιορισμούς από πρίζες. Για τον λόγο αυτό έχει 10 μπαταρίες λιθίου των 2.5Ah με 54Wh. Η ισχύ αναρρόφησης είναι στα 20kPa, με μία ισχύ στα 125AW. Το μοτέρ δουλεύει με 100,000rpm και ο θόρυβος που κάνει είναι στα 75dB.

Διαφήμιση

 

 

Δεν χρησιμοποιεί σακούλα που θα πρέπει να την αλλάζετε, αλλά κάδο χωρητικότητας 0.5L που διαχωρίζεται με το εξωτερικό περιβάλλον για να μην δραπετεύει η σκόνη, με ειδικό φίλτρο HEPE. Οι 10 μπαταρίες λιθίου που έχει, χρειάζονται στις 4 – 5 ώρες για να φορτίσουν πλήρως.

Google news

Μία τέτοια σκούπα όπως καταλαβαίνετε για να είναι και πρακτική, πρέπει να είναι ελαφριά. Και είναι αφού ζυγίζει μόλις 2.9 κιλά, ενώ οι διαστάσεις της είναι 600 x 220 x 230mm. Η σκούπα ανάλογα με το εάν θα της έχετε προσαρμόσει την ειδική ηλεκτρική σκούπα, σε πλήρη ισχύ μπορεί να δουλεύει για 7 με 8 λεπτά, ενώ σε φυσιολογική δύναμη μπορεί να δουλέψει 30 – 45 λεπτά.

Hekka Banggood WW

Δείτε και ένα βίντεο που δείχνει πόσο καλή και πρακτική μπορεί να γίνει η Xiaomi JIMMY JV53

Τώρα που πειστήκατε ότι η Xiaomi JIMMY JV53 μπορεί να σας γίνει απαραίτητη, χρησιμοποιήστε το κουπόνι 3GY0YEAU για να την αποκτήσετε με μόλις 199.99$ από το Geekbuying από το link παρακάτω!


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram