Στυλό Xiaomi Swiss Imported Refill και με τρία ανταλλακτικά σε τιμή 6,23€!!! και μόνο του στα 4,45€ (Περιλαμβάνει βίντεο review)

Μοίρασε την γνώση...

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τέτοια ποιότητα στη γραφή. Το Ιαπωνικό μελάνι και το Ελβετικό refill με τεχνολογία high flow τελικά κάνουν δουλειά!

Προσωπικά βρίσκατε στα χέρια μου εδώ και αρκετό καιρό και πιο κάτω θα σας έχω αναλυτικό βίντεο με την συσκευασία και τη γραφή του.


Στυλό Xiaomi Swiss Imported Refill High Flow Ink Design Signature Pen και με 3 ανταλλακτικά σε τιμή;;; 6,23€!!!  και μόνο του στα 4,45€ από το Banggood και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε (γιατί είναι κάτω από τα 22€ και δεν έχει πρόβλημα με τελωνείο).

με ανταλλακτικά: https://www.banggood.com/custlink/vKDKIRpswD


και κουπόνι ea5394

Χωρίς ανταλλακτικά: https://www.banggood.com/custlink/mDGGRHSTYl

και κουπόνι d03aa0

Ας δούμε μαζί το βίντεο  και τα λέμε πιο κάτω.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com