Xiaomi – Έχουν σχέση τα Mimoji που μας παρουσιάζονται στο CC9 με τ’ αντίστοιχα emoji της Apple!? Δείτε τι σχολίασε ο Luo Yonghao σχετικά με την ομοιότητα αυτή.

Σχετικά με τα Mimoji για την ακρίβεια όπως λέγονται, σας είχα δείξει μερικές φωτογραφίες προχθές. Τα Mimoji τα είχαμε πρωτοδεί στο Mi8 διάφανη έκδοση και τώρα αναμένεται να τα ξαναδούμε στην νέα σειρά κινητών που ετοιμάζεται η Xiaomi να λανσάρει σε συνεργασία με την Meitu, την CC9.

Στις 29 Ιουνίου, ο ψηφιακός blogger @ 机 机 少女 ανέβασε μία ανάρτηση όπου συνέκρινε την εικόνα των Xiaomi CC9 Mimoji Meng με τα Memoji της Apple, όπου ανέφερε ότι υπάρχει μία πάρα πολύ μεγάλη ομοιότητα μεταξύ αυτών των δύο χαρακτηριστικών. Η άποψη αυτή πυροδότησε μία πολύ μεγάλη και καυτή συζήτηση μεταξύ των χρηστών.

Αργά τη νύχτα, στις 30 Ιουνίου, η Xiaomi εξέδωσε μια επίσημη δήλωση, λέγοντας ότι είναι η πρώτη φορά στην εταιρεία που θα διεξαχθεί μία πολύ αυστηρή αυτό-εξέταση αναφορικά με την ομοιότητα της λειτουργίας αυτής με άλλες παρόμοιες υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της Apple.

Το ίδιο απόγευμα, ο Luo Yonghao σχολίασε στον blogger @博机少女 微博, ότι δεν θα έχει ο ίδιος λογικά κάποιο πρόβλημα με τον νόμο, γιατί δεν είπε την λέξη κλοπή.

Η Xiaomi είπε ότι όταν κυκλοφόρησε το Xiaomi 8 διάφανη έκδοση στις 31 Μαΐου 2018, μαζί κυκλοφόρησαν και τα Mimoji. Τώρα αναβαθμίστηκαν και θα χρησιμοποιηθούν για την επερχόμενη σειρά Xiaomi CC9, προσθέτοντας στοιχεία σχεδίασης με τα χαρακτηριστικά Oriental. Μέσα από την αυτόματη ταυτοποίηση των χαρακτηριστικών του προσώπου, τα γυαλιά, το χρώμα του δέρματος, τα μαλλιά και άλλα χαρακτηριστικά, θα δημιουργείται αυτόματα μία πρωτότυπη εικόνα κινούμενων σχεδίων, χρησιμοποιόντας μερικά από τα 165 βασικά υλικά.

Το iPhone δεν διαθέτει τη λειτουργία αυτόματης δημιουργίας. Πρέπει να επιλεγεί χειροκίνητα από τη βιβλιοθήκη υλικού, τι θα περιέχει. Με τη χειροκίνητη επεξεργασία και μόνο, τα Xiaomi Mimoji είναι πολύ διαφορετικά σαν λογική και αποτέλεσμα.

Η Xiaomi κάλεσε επίσης τον @机机少女 να βοηθήσει στην παροχή της πηγή του περιεχομένου ελέγχου. Εάν μπορεί να αποδείξει ότι η Xiaomi έχει πράγματι κλέψει, θα ζητήσει δημόσια συγνώμη και θα το αντιμετωπίσει σοβαρά, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της απόλυσης του υπεύθυνου προσώπου, αλλά εάν δεν μπορεί να αποδειχθεί, και όλο αυτό αποδειχθεί μία κακόβουλη φήμη, τότε όλοι όσοι ευθύνονται θα δεχθούν όλες τις νομικές συνέπειες που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα