Choetech T555S-Q: Βάση ασύρματης φόρτισης με ταχύτατη φόρτιση 15W! (Δίνεται κωδικός έκπτωσης)

Μοίρασε την γνώση...

Η Choetech είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και κατασκευή ποιοτικών βάσεων ασύρματης φόρτισης κινητών τηλεφώνων. Αυτή την στιγμή κυκλοφορούν στην αγορά από την Choetech περισσότερα από 25 μοντέλα βάσεων ασύρματης φόρτισης που καλύπτουν κάθε ανάγκη και σχεδιαστική προτίμηση.

Σήμερα θα παρουσιάσουμε την Choetech T555S-Q βάση ασύρματης φόρτισης. Η συγκεκριμένη βάση είναι το νεότερο μοντέλο της εταιρείας και έχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει. Υποστηρίζει πολύ γρήγορη φόρτιση ισχύος 15W. Αυτό σημαίνει ότι δεν καλύπτει μόνο τις σημερινές μας ανάγκες αλλά κα τις μελλοντικές, όταν δηλαδή περισσότερα μοντέλα έξυπνων κινητών τηλεφώνων που θα επιλέξουμε στο μέλλον, θα υποστηρίζουν τέτοιου είδους φόρτιση. Σήμερα μόνο τα πολύ ακριβά τηλέφωνα όπως το Samsung Galaxy Note 10+, Huawai P30 pro, LG G8, κλπ έχουν αυτή την δυνατότητα. Ας την δούμε λίγο καλύτερα.


Η συσκευασία της βάση ασύρματης φόρτισης Choetech T555S-Q είναι ένα ορθογώνιο κουτί από χαρτόνι στα γνώριμα χρώματα της Choetech, λευκό και τυρκουάζ. Η μπροστινή πλευρά του κουτιού έχει διαφανή ζελατίνα, οπότε είναι ορατή η βάση φόρτισης που υπάρχει μέσα. Στην πίσω πλευρά του κουτιού αναφέρονται όλα τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Μέσα σε αυτό θα βρούμε, εκτός από την ίδια την Choetech T555S-Q, ένα καλώδιο φόρτισης micro USB και ένα φυλλάδιο οδηγιών. Μέσα στην συσκευασία υπάρχει και ένας φορτιστής ρεύματος, συμβατός με το πρωτόκολλο Qualcomm Quick Charge 3.0. Να σημειώσουμε εδώ ότι μόνο με την χρήση αυτού του φορτιστή ή άλλου που να υποστηρίζει φόρτιση Quick Charge 3.0, ενεργοποιείται η φόρτιση 15W.

Η βάση ασύρματης φόρτισης είναι κατασκευασμένη από καλής ποιότητας αντιολισθητικό πλαστικό σε χρώμα μαύρο. Το σχήμα της είναι όπως το γράμμα “L”. Αυτό είναι πού πρακτικό αφού μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε με άνεση το κινητό μας ενώ φορτίζει. Η εμφάνισή της βάσης είναι πραγματικά πολύ όμορφη και διακρίνεται για την ποιότητά της, όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα της Choetech. Στο πάνω μέρος έχει χαραγμένο το λογότυπο της εταιρείας και στο κάτω βλέπουμε μια τριπλή ενδεικτική λυχνία λειτουργίας. Η λυχνία ανάβει με πράσινο χρώμα κατά την διάρκεια της φόρτισης. Στην πίσω πλευρά της βάσης υπάρχει η θύρα micro USB, για την σύνδεση με τον φορτιστή. Ο φορτιστής είναι Ευρωπαϊκού τύπου, έχει χρώμα μαύρο και σχήμα ορθογώνιο. Είναι κατασκευασμένος από καλής ποιότητας πλαστικό και όπως είπαμε υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Quick Charge 3.0.


Η Choetech T555S-Q λειτουργεί πολύ αποδοτικά, χωρίς να υπερθερμαίνεται κατά την διάρκεια της φόρτισης. Η ύπαρξη δύο πηνίων φόρτισης μας επιτρέπει να φορτίσουμε το κινητό μας είτε σε οριζόντια είτε σε κάθετη θέση, ανάλογα με το πώς μας βολεύει. Η φόρτιση μπορεί να γίνει στα 15W για τα κινητά που το υποστηρίζουν, αλλά είναι συμβατή με όλα τα υπόλοιπα Qi πρότυπα ασύρματης φόρτισης, 10W, 7,5W και 5W. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για να φορτιστεί το κινητό μας ασύρματα, θα πρέπει αυτό να υποστηρίζει την λειτουργία της ασύρματης φόρτισης. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία, μπορούμε να την προσθέσουμε στο κινητό μας με την αγορά ενός δέκτη ασύρματης φόρτισης όπως ο Choetech WP-TYPEC.

Τόσο η βάση ασύρματης φόρτισης όσο και ο φορτιστής είναι εφοδιασμένα με σύστημα πολλαπλής προστασίας από υπέρταση, βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση και ασταθή τροφοδοσία, παρέχοντας έτσι  απόλυτα ασφαλή φόρτιση για την συσκευή μας. Για αποτελεσματικότερη και ασφαλή φόρτιση, η κατασκευάστρια εταιρεία συνιστά όταν το τηλέφωνο φορτίζει ασύρματα, να είναι χωρίς θήκη προστασίας, αν αυτή έχει πάχος πάνω από 5mm ή αν αυτή έχει μεταλλικά στοιχεία ή είναι μαγνητικού τύπου. Η Choetech προσφέρει για το προϊόν αυτό εγγύηση καλής λειτουργίας 18 μηνών. Ακόμα προσφέρει δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες ποσού πάνω από 20 $.

Αν είναι στα σχέδιά σας η αγορά μιας βάσης ασύρματης φόρτισης, προτιμήστε την Choetech T555S-Q γιατί αυτή έχει εξαιρετική ποιότητα και πολύ προχωρημένα χαρακτηρίστηκα οπότε θα είναι χρήσιμη και με τα επόμενα κινητά σας! Τώρα μάλιστα που εξασφαλίσαμε έκπτωση 40% για όλους τους φίλους του iTechNews.gr, με την χρήση του εκπτωτικού κωδικού CT555EY, είναι πραγματικά μοναδική ευκαιρία! Α! Η Choetech προσφέρει δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες ποσού πάνω από 20 $.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com