Mi Band 3 – Καινούργιο ελληνικό firmware (v 9.9.9.99) που δεν θέλει ενημέρωση ΠΟΤΕ!

Έχει περάσει κάμποσος καιρός από την τελευταία φορά που σας έδωσα ελληνικό firmware για το Xiaomi Mi Band 3. Ο χρόνος αναμονής τελείωσε πια και σήμερα σας έχω νέο, τελευταίο firmware, που το καλό είναι ότι δεν θέλει ενημέρωση ΠΟΤΕ! Τι εννοώ όμως μ’ αυτό και τι έξτρα χαρακτηριστικά θα βρείτε σε αυτό το ελληνικό firmware.

Κατ’ αρχάς αλλάξαμε προμηθευτή. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ο προηγούμενος προμηθευτής μας εξαφανίστηκε, χωρίς να έχει απαντήσει ποτέ στα μηνύματά μου, ενώ τον έβλεπα online στα διάφορα φόρουμ ν’ απαντάει. Μάλιστα του έστειλα σχετικό μήνυμα…δεν μου το απάντησε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χρειαστεί να ψάξω να βρω άλλον στην θέση του, να δει τι θέλω, τι μπορεί να κάνει, να ξεκινήσουμε την συνεργασία (πάντα φυσικά όχι δωρεάν) και σιγά-σιγά να μου φτιάξει ένα νέο ελληνικό firmware για το Mi Band 3 σας, που εσείς όπως πάντα θα το πάρετε δωρεάν και χωρίς εγγραφή. Τι διαφορετικό έχει όμως αυτό το νέο firmware!?

Δύο νέα χαρακτηριστικά θα βρείτε εδώ, που πιστεύω θα σας αρέσουν πολύ. Το πρώτο είναι ένα ημερολόγιο που θα το βρείτε στη σελίδα που είναι το Σχετικά. Στη σελίδα αυτή θα βρείτε το λογότυπο του iTechNews.gr και από κάτω θα δείτε την λέξη Ημερολόγιο. Πατώντας παρατεταμένα, θα σας εμφανίσει ένα μικρό μηνιαίο ημερολόγιο, κάμποσων μηνών μάλιστα. Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι ο αριθμός του firmware. Έτσι τώρα η έκδοση που θα φοράει το Mi Band 3 σας, θα είναι η 9.9.9.99, Βάζοντας την έκδοση αυτή, η εφαρμογή Mi Fit δεν θα σας ζητήσει ΠΟΤΕ να το αναβαθμίσετε, μιας και θα βλέπει συνέχεια πιο νέο firmware. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που πάρα πολλοί χρήστες μου το ζητούσατε και ιδιαίτερα οι κάτοχοι των κινητών Apple, μιας και αυτοί δεν έχουν την δυνατότητα να εγκαθιστούν custom Mi Fit όπως εμείς που έχουμε κινητό Android. Αλλιώς το firmware δεν διαφέρει σε κάτι από θέμα χαρακτηριστικών από το κανονικό, από θέμα μενού.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του νέου ελληνικού firmware:

 1. Φέρει αριθμό έκδοσης που δεν θα ξαναχρειαστείτε ΠΟΤΕ πια ενημέρωση
 2. Φέρει ημερολόγιο
 3. Έχει δυνατότητα να σας δείχνει πάνω από 15 Ειδοποιήσεις

Δεν σας έχω φτιάξει νέο βίντεο, αφού ο τρόπος εγκατάστασης είναι ο παλιός γνωστός μέσω του Notify & Fitness. Θα σας βάλω τα βίντεο που σας έχω δώσει κατά καιρούς, εάν θέλετε να θυμηθείτε την διαδικασία. Θα δείτε όμως φωτογραφίες από το νέο firmware, τις νέες οθόνες τουλάχιστον, αλλά και τα κανονικά μενού. Στην κύρια οθόνη όπως βλέπετε έχετε την δυνατότητα να βλέπετε αρκετά πράγματα. Υπόψιν, τα παλιά αρχεία του προηγούμενου firmware, δεν είναι συμβατά με αυτό. Επίσης, όπως αναφέρω πάντα, την διαδικασία την κάνετε με δικιά σας ευθύνη πάντα και δεν φέρω καμία ευθύνη εάν καταφέρετε να μπρικάρετε το Mi Band 3 σας. Εγώ σας δείχνω ότι δουλεύει μια χαρά στο προσωπικό μου Mi Band 3, για να ξέρετε ότι μπορείτε να το εγκαταστήσετε χωρίς πρόβλημα, όπως κάνω πάντα. Επίσης, εάν κάποιο από τα τρία αρχεία δεν περαστεί με την πρώτη (εμένα πχ μου το έκανε με τα fonts), το ξαναδοκιμάζετε μέχρι να πετύχει (μου περάστηκε με την δεύτερη). Επίσης τις επόμενες ημέρες η λίστα θα ενημερωθεί και με νέες εμφανίσεις όπως σας είχα και πριν. Απλώς είπα να σας δώσω πρώτα την απλή έκδοση για να έχετε ελληνικό firmware και μετά τις όποιες αισθητικές τροποποιήσεις. Δείτε ξανά το βίντεο πως περνιέται το firmware.

Το Mi Band 3 συνδεδεμένο με το Notify. Υπόψιν, δεν χρειάζεστε απαραίτητα το Mi Fit
Διαλέγετε τα γρανάζια πάνω δεξιά και μετά την επιλογή Update firmware όπως; βλέπετε στη φωτογραφία για καθ’ ένα από τα τρία αρχεία που σας δίνω
Πατάμε Choose File και διαλέγουμε τα αρχεία που σας δίνω αυστηρά με την σειρά που σας λέω! Μην μου πείτε μετά έκανα λάθος, σας το γράφω κάμποσες φορές!

Δείτε λοιπόν πως είναι τώρα το Mi Band 3 με το νέο ελληνικό firmware που σας ετοίμασα:

Για να εγκαταστήσετε το νέο firmware, όπως σας είπα θα χρειαστείτε το Notify & Fitness. Δεν θα σας δώσω έκδοση Mi Fit που να περιέχει τα αρχεία μέσα, γιατί θεωρώ καλύτερα να το κάνετε χειροκίνητα, να είστε σίγουροι ότι τα περάσατε σωστά. Υπόψιν το firmware που σας δίνω εδώ, είναι για την απλή έκδοση, όχι την NFC και όχι την την απλή έκδοση με το firmware hankou!

Ορίστε και ένα μικρό οδηγό πως θα δείτε τι Mi Band 3 έχετε ακριβώς (πληροφορίες από Geekdoing):​

Mi Band 3 απλό (Κινέζικο- Global έκδοση)

 • Hardware εκδόσεις: V0.18.3.2, V0.18.3.4, V0.18.3.6, V0.18.3.8, V0.18.3.10
  • SKU ID: MGW4037CN, MGW4042CN, MGW4043CN
  • Επίσημη διανομή: Κινέζικη έκδοση
  • Εξ ορισμού γλώσσα: Κινέζικα
 • Hardware εκδόσεις: V0.18.4.1, V0.18.4.3, V0.18.4.5, V0.18.5.1SKU ID: MGW4041GL
  • Επίσημη διανομή: Global έκδοση
  • Εξ ορισμού γλώσσα: Αγγλικά
 • Κωδική ονομασία: Wuhan
 • Model: XMSH05HM
 • Μοντέλο: Mi Band 3
 • Αρχεία Firmware (αυτά σας δίνω εδώ): Mili_wuhan.fw, Mili_wuhan.res

Mi Band 3 απλό, χωρίς NFC, Global έκδοση που εμφανίστηκε τελευταία

 • Hardware εκδόσεις: V0.23.18.49, V0.23.19.49, V0.23.35.49
  • SKU ID: MGW4045GL
  • Επίσημη διανομή: Global έκδοση
  • Εξ ορισμού γλώσσα: Αγγλικά
  • Κωδική ονομασία: Hankou
  • Μοντέλο: XMSH05HM
  • Όνομα μοντέλου: Xiaomi Band 3
  • Αρχεία Firmware: Mili_hankou.fw, Mili_hankou.res

Για την έκδοση αυτή δεν θα βρείτε αρχεία εδώ. Εάν έχετε το συγκεκριμένο Mi Band 3, αρχεία θα βρείτε στην ελληνική κοινότητα της Xiaomi.

Mi Band 3 με NFC (Κινέζικη έκδοση)

 • Hardware εκδόσεις: V0.20.131.33
 • SKU ID: MGW4040CN
 • Επίσημη διανομή: Κινέζικη έκδοση
 • Εξ ορισμού γλώσσα: Κινέζικα
 • Κωδική ονομασία: Chongqing
 • Μοντέλο: XMSH06HM
 • Όνομα μοντέλου: Mi Band 3
 • Αρχεία Firmware: Mili_chongqing.fw, Mili_chongqing.res

Για την έκδοση αυτή θα βρείτε παλιότερα αρχεία προς στιγμή και περιμένω να μου ενημερωθούν αντιστοίχως και αυτά με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως την απλή έκδοση.

ΒΑΣΙΚΟ!!!! Χειροκίνητα, εγκατάσταση κάνουμε πρώτα το αρχείο *.fw, μετά το αρχείο *.res και στο τέλος το αρχείο *.ft.

Notify & Fitness (Playstore)
777 Downloads
Mi Fit 4.0.6 by miroom
1417 Downloads
Αρχείο *.fw
3218 Downloads
Αρχείο *.res
2012 Downloads
Αρχείο *.ft
1641 Downloads

Στη λίστα από πάνω θα δείτε ένα Mi Fit άλλου δημιουργού. Αυτό γιατί το δικό μου πολλές φορές δεν του δουλεύει σωστά ο χάρτης. Έτσι έχω βρει αυτό, που έχει ελληνικά μια χαρά και του δουλεύει ο χάρτης.

Όσοι σκέφτεστε πάντως ν’ αναβαθμιστείτε σε Mi Band 4, έχω να σας πω ότι αξίζει.

Εάν το ψάχνετε, μπορείτε να το βρείτε σε Geekbuying, Banggood, Gearbest, Cafago, Tomtop, Aliexpress. Κουπόνια δεν σας βάζω εδώ, γιατί συνέχεια βγαίνουν νέα, που θα τα βρείτε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα