Nokia 7.2 – Βρήκαμε εικόνα που το δείχνει με 48MP πίσω κάμερα και σταγονοειδές notch μπροστά!

Όπως θα ξέρετε, η παλιά καλή μας ΝΟΚΙΑ έχει αγοραστεί από την κινέζικη HMD Global, η οποία παρουσιάζει πια τα καινούργια της μοντέλα, με την επωνυμία Nokia επάνω τους. Αυτά τα smartphones της Nokia διαθέτουν Android, με τα περισσότερα smartphone (εκτός από το Nokia 2), να είναι ενημερωμένα στην πιο πρόσφατη δημόσια έκδοση του. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένα πρωτότυπο μιας μη κυκλοφορούμενης συσκευής Nokia από την εποχή της Microsoft κατέληξε στο Ebay. Και τώρα, ένα επερχόμενο τηλέφωνο Nokia έχει βρει το δρόμο του στο Weibo, δίνοντάς μας μια καλή ματιά σε αυτό που να περιμένουμε από αυτό το τηλέφωνο.

Αυτές οι εικόνες έρχονται σε εμάς με την ευγένεια του χρήστη @fenibook του Weibo. Η απεικονιζόμενη συσκευή έχει την εσωτερική κωδική ονομασία “daredevil”. Δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτή τη μη κυκλοφορούμενη συσκευή, αλλά αυτό που μπορούμε να δούμε στις εικόνες που διαρρέουν είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της.

Ξεκινάμε με την πίσω κάμερα και το setup που έχει, το οποίο δίνει μία ξεχωριστή εμφάνιση. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο κάμερες στο πίσω μέρος, που στεγάζονται μέσα σε ένα κυκλικό περίβλημα. Δεν είμαστε σίγουροι για το τι είναι ο τρίτος αισθητήρας, και ο κάτοχος του κινητού αναφέρει επίσης ότι λείπει το γυάλινο κάλυμμα που υπάρχει, σε ορισμένες από τις εικόνες. Το τηλέφωνο φαίνεται να έχει γυάλινη πλάτη και έναν οπίσθιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η συσκευή που βλέπουμε έχει ένα κύριο αισθητήρα 48MP, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στις ρυθμίσεις της κάμερας καθώς και τις πληροφορίες EXIF ​​που υπάρχουν στην προεπισκόπηση. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ποιος ακριβής αισθητήρας χρησιμοποιείται. Το UI της κάμερας εμφανίζει επίσης έναν διακόπτη για ευρεία γωνία, υποδεικνύοντας ότι η δεύτερη κάμερα στην πλάτη διαθέτει φακό ευρείας γωνίας.

Το τηλέφωνο χρησιμοποιεί εγκοπή waterdrop για την μπροστινή κάμερα, παρακάμπτοντας τις όποιες pop-up ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής και την εγγενή in-display τεχνολογία κάμερας. Υπάρχει μια αξιοπρεπή μεγέθους bezel στην κορυφή, και ένα σημαντικό πηγούνι στο κάτω μέρος που φέρει επάνω του την ονομασία της Nokia.

Η συσκευή έρχεται μ’ επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon SoC, και θα έρθει με το Android Pie από το κουτί, κανένα από τα οποία δεν είναι πραγματικά έκπληξη. Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης μια θύρα USB τύπου C στο κάτω μέρος και ένα ειδικό κουμπί AI στα αριστερά της συσκευής. Ο κάτοχος του αναφέρει επίσης ότι το τηλέφωνο θα έχει μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών στην κορυφή του τηλεφώνου και μπορείτε να εντοπίσετε μια διακοπή για την ίδια στην περίπτωση της συσκευής.

Αυτή η συσκευή θα είναι η δεύτερη συσκευή στο χαρτοφυλάκιο της Nokia που θα συνοδεύεται από πίσω κάμερα 48MP μετά το Nokia X71. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα