Προσφορά: E9 – Ένα 8inch ηλεκτρικό σκούτερ, που δεν θέλει άδεια οδήγησης και θα το βρείτε με μόλις 136.99€ από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τελευταία. Θέλουν βέβαια προσοχή γιατί όλο και περισσότερο ακούγονται για διάφορα ατυχήματα στο εξωτερικό, οπότε καλό είναι όταν κυκλοφορείτε να φοράτε κράνος και να είστε πάνω του μόνο ένας. Επίσης μην ξεχνάτε ότι εάν το μοτέρ του πατινιού είναι άνω των 250W, θα χρειαστείτε και άδεια οδήγησης, αλλιώς μπορεί να έχετε πρόβλημα με τον νόμο. Πολλά από αυτά τα γλυτώνετε με το σκούτερ που σας βρήκα στην Γερμανική αποθήκη του Cafago, το Ε9, αφού το μοτέρ του είναι κάμποσο κάτω από τα 250W και πολύ φθηνό είναι αλλά και από Ευρωπαϊκή αποθήκη έρχεται, οπότε είστε 100% σίγουροι ότι δεν θα έχετε τελωνείο, αλλά και ότι θα σας έρθει αμέσως σπίτι!

 

Το E9 είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου. Αντέχει μέχρι και 100 κιλά βάρος, ενώ πιάνει το μέγιστο τα 12χλμ/ω σαν ταχύτητα. Με πλήρως φορτισμένη την μπαταρία του, μπορείτε να διανείμετε μέχρι και 8 χλμ απόσταση. Η μπαταρία που έχει είναι μία 22V 2600mAh, που θέλει περίπου 2.5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως. Η ισχύ της μηχανής του Ε9 είναι μόλις 150W, τιμή που σας δίνει την δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε χωρίς να χρειάζεται να έχετε βγάλει πρώτα άδεια οδήγησης.

Έχει δυνατότητα ν’ ανεβαίνει άνετα εμπόδια με γωνία 5°. Τα λάστιχα που έχει είναι 8”. Όταν είναι διπλωμένο το Ε9, οι διαστάσεις του είναι 86 x 32 x 13.5cm, ενώ ξεδιπλωμένο έχει διαστάσεις 93-106cm x 92cm. Το Ε9 ζυγίζει μόλις 7.9kg.

Τα λάστιχα του Ε9 είναι συμπαγή, οπότε δεν υπάρχει φόβος να ξεφουσκώσουν ή να σκάσουν! Αυτό κάνει την όλη μετακίνηση πολύ ασφαλή. Η οδήγηση του Ε9 είναι πολύ εύκολη. Η μεταφορά του και η αποθηκευσή του είναι ακόμα πιο εύκολη, αφού χρειάζεστε μόλις 3 sec για να διπλώσετε και να μην πιάνει πια χώρο. Το Ε9 είναι η καλύτερη και σίγουρα η πιο οικονομική λύση για μετακινήσεις μέσα στην πόλη, στο σχολείο ή για την εργασία.

 

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα