Προσφορά: Global Xiaomi IMILAB Smart Camera – Αποκτήστε την έξυπνη κάμερα της Xiaomi από το Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο, με μόλις 30.96€ και αισθανθείτε ασφάλεια!

Η ασφάλεια θα συμφωνήσετε μαζί μου είναι πρωταρχικό πράγμα σε ένα σπίτι ή ακόμα και σ’ ένα εργασιακό χώρο. Για τον λόγο αυτό η Xiaomi έχει φτιάξει μία σειρά από κάμερες που μπορεί να μην είναι ασφαλείας, παρέχουν ασφάλεια εποπτεύοντας τον χώρο που βλέπουν πολύ καλά. Μία από τις κάμερες αυτές είναι και η διεθνή έκδοση της Xiaomi IMILAB, μία κάμερα που θα την βρείτε με μόλις 30.96€ στο Flash Sales του Cafago, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε γιατί ο χρόνος τελειώνει!

Η έξυπνη κάμερα Xiaomi IMILAB θα την βρείτε σε άσπρο χρώμα. Χρειάζεται ρεύμα για να μπορεί να δουλέψει και η σύνδεση γίνεται μέσω micro-USB DC5V-1A. Συνδέεται με το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού στα 2.4GHz, ώστε να μπορείτε να την διαχειριστείτε μέσω της εφαρμογής Mi Home που θα κατεβάσετε από το Playstore. Υπόψιν η εφαρμογή για να τρέξει θέλει Android 4.4 ή iOS 9.0 και μετά. Η κάμερα διαθέτει δύο φακούς 2G2P που έχουν δυνατότητα ανάλυσης 1080P. Έχουν focus 3.2mm και γωνία θέασης τις 110°.

Η κάμερα φυσικά υποστηρίζει την νυκτερινή όραση μέσω 850nm infrared LED. Την νύκτα μπορεί να δει άνετα μέχρι και 10 μέτρα μακριά, ώστε να ξέρετε έγκαιρα τι πλησιάζει μέσα στο σκοτάδι. Πάντως για να είστε σίγουροι ότι αποθηκεύει σωστά ότι τραβάει, καλό είναι να βάλετε κάποια εξωτερική κάρτα SD μέχρι και 64GB που υποστηρίζει. Όσο για τις διαστάσεις της κάμερας, είναι πολύ μικρή και λογικό αφού είναι μόλις 108 × 75 × 75mm και ζυγίζει 344g.

Η κάμερα υποστηρίζει ανίχνευση κλάματος μωρού, οπότε εάν την χρησιμοποιείτε για να επιβλέπετε το δωμάτιο του μωρού σας, να είστε σίγουροι ότι θα σας ειδοποιήσει μόλις αντιληφθεί το οτιδήποτε, στο κινητό. Έχει δυνατότητα περιστροφής 360°, ώστε να μην του ξεφεύγει τίποτα! Με την υψηλή ποιότητα λήψης των 1080p, θα είστε σίγουροι ότι ότι τραβάει θα είναι σε καταπληκτική ποιότητα εικόνας. Υποστηρίζει ΑΙ αναγνώριση ανθρώπου ώστε να είναι πιο ακριβή η ανίχνευση, ενώ ταυτόχρονα θα μειώνεται ο όγκος μεταφοράς δεδομένων στο κινητό σας. Το βίντεο που τραβάει είναι με κωδικοποίηση H.265, που σημαίνει έως και 50% μικρότερο βίντεο σε όγκο. Όσο για αποθήλευση, μπορείτε είτε σε κάποια εξωτερική κάρτα όπως σας είπα πιο πάνω, είτε στο Cloud είτε σε NAS.

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα