Προσφορά: Γυαλιά οδήγησης νυκτός – Αποκτήστε τα με μόλις 2€ για λίγο ακόμα από το Banggood!

Μοίρασε την γνώση...

Όσοι οδηγείτε είμαι 100% σίγουρος ότι θα σας έχει τύχει πολλές φορές να σας έχουν τυφλώσει τα φώτα του απέναντι, γιατί τα είχε λίιιιγο ψηλά! Σίγουρα θα θέλατε να φορούσατε κάποια γυαλιά να μπορούσατε να βλέπετε καθαρά τον δρόμο εκείνη την στιγμή, για να μην σκοτωθείτε εσείς και όσοι είναι μαζί σας. Κάνοντας μία βόλτα στο Banggood σήμερα, πιστεύω σας βρήκα την λύση και με μόλις 2€, αλλά για λίγο ακόμα! Τα γυαλιά οδήγησης νυκτός της Suleve είναι αυτό που θέλατε.

banner

Τα γυαλιά νυχτερινής όρασης Suleve G01, θα δείτε είναι μουράτα γυαλιά σαν σχέδιο! Φέρουν ένα κίτρινο φακό που είναι από πολυκαρβονίτη, ενώ ο σκελετός είναι από πλαστικό. Εξάλλου μην ξεχνάτε…2€ έχουν, μην περιμένουμε να έχει σκελετό από τιτάνιο!

Οι διαστάσεις του φακού είναι ύψος 37mm, πλάτος 67mm, ενώ το μήκος των βάσεων των αυτιών είναι στα 135mm. Τα γυαλιά διαθέτουν ειδική αντιανακλαστική επίστρωση με UV400, που τα κάνουν ιδανικά για την βραδινή οδήγηση!

Google news

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Cafago WW Gshopper Many GEOs


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Προσφορά: Γυαλιά οδήγησης νυκτός – Αποκτήστε τα με μόλις 2€ για λίγο ακόμα από το Banggood!”

  1. alex kazakis

    Το δοκίμασα πολλές φορε αλλά πάντα με χρεώνει 2.70ευρώ. Γιατί?

    1. 2.7€ βγαίνει τώρα, με 2.99$. Χθες ήταν 2.2$ και έληγε σήμερα το πρωί. Βλέπω τώρα ανανεώθηκε για 5 ημέρες με την νέα τιμή. Έτσι είναι τα flash sales, πρέπει να τα πετύχεις εκείνη την στιγμή…

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram