Προσφορά: Το Banggood έχει τα 13α γενέθλια και δίνει μέχρι και 10000$ Bonus! Δείτε πως θα τ’ αποκτήσετε!

Από τότε που ξεκίνησε το 2006, το Banggood ασχολείται με την προσφορά προϊόντων ηλεκτρονικά, με μία πιο ανθρώπινη πινελιά στον κόσμο. Με τις συνδυαστικές προσπάθειες του προσωπικού του Banggood, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τους σημαντικότερους διεθνείς προμηθευτές στο ηλεκτρονικό εμπόριο στην Κίνα, με τα καλύτερα και πιο ποιοτικά προϊόντα αλλά και με την πιο επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών. Καθώς πλησιάζει η 13η επέτειος του, το Banggood πρόκειται να ξεκινήσει μια μεγάλη γιορτή για τα 13α γενέθλιά του. Ονομάζεται πώληση Banggood 13ης επετείου και θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Αυγούστου έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ θα περιλαμβάνει μια σειρά από μεγάλες εκπτώσεις, κουπόνια και αστεία παιχνίδια.

Αυτό το γεγονός με διάρκεια κοντά ένα μήνα, συμβαίνει κάθε χρόνο με στόχο να μοιραστείτε την ευτυχία των γενεθλίων του Banggood με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Βέβαια ο τρόπος που γιορτάζουμε κάθε χρόνο είναι πάντα διαφορετικός και πάντα βελτιώνεται. Και δεν υπάρχει εξαίρεση για την 13η επέτειο του Banggood.

Οι τελευταίοι μέθοδοι έκπτωσης και ο υψηλότερος συντελεστής έκπτωσης: Μπόνους $ 10000 ή οποιαδήποτε άλλη μεγάλη έκπτωση!?

Μία από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις είναι στους τρόπους και στα επίπεδα έκπτωσης που θα βρείτε, ένα γεγονός που καλό είναι να δώσετε πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Κάθε χρόνο, το Banggood προσφέρει στους πελάτες του μεγάλες εκπτώσεις και κουπόνια, πάντα με νέες μεθόδους έκπτωσης. Με τον τρόπο αυτό στοχεύει τόσο στην ενίσχυση της αλληλεπίδρασης μεταξύ εσάς και του Banggood, όσο και στο να δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους να μπορούν να ψωνίζουν με χαρά.

Οι μέθοδοι έκπτωσης της 13ης επετείου, έχουν δημιουργηθεί και έχουν αναβαθμιστεί με βάση τις προηγούμενες, για ν’ αυξήσουν την αλληλεπίδραση μεταξύ εσάς, των φίλων σας και του Banggood. Αυτό είναι σημαντικό για το Banggood, ώστε να μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία αγορών. Εκτός αυτού, οι εκπτώσεις θα ανέβουν σ’ ένα πρωτοφανές υψηλό επίπεδο, δίνοντας σας την δυνατότητα να εξοικονομήσετε περισσότερα.

Ένα από τα γεγονότα της 13ης επετείου, θα είναι ένα παιχνίδι με το όνομα “Team and Win: Για να μοιραστείτε μπόνους 10000$”. Σε αυτό το παιχνίδι, οι χρήστες μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους τους να συμμετάσχουν στην ομάδα τους για να κερδίσουν μπόνους. Όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνονται μέλη της ομάδας σας, τόσο πιο πιθανό να κερδίσετε περισσότερα μπόνους. Ο κορυφαίος νικητής μπορεί να κερδίσει μέχρι και 5000$ μπόνους. Εκτός αυτού, τα οφέλη των νέων χρηστών θα αυξηθούν κατά πολύ σε σύγκριση με πριν. Αν εγγραφείτε σαν νέοι χρήστες κατά τη διάρκεια της επετειακής πώλησης, ένα πακέτο κουπονιών αξίας $ 200 θα είναι διαθέσιμο για εσάς. Θα εμφανιστούν περισσότερα μεγάλα κουπόνια, εκπτώσεις και Flash Sales για καυτά προϊόντα από κορυφαίες μάρκες. Για να μην αναφέρουμε, ότι θα μπορείτε ν’ αγοράσετε ακόμα και smartphone με μόλις 0,01$.

Έτσι, είναι οι εκπτώσεις που έχετε σήμερα, οι καλύτερες για εσάς!? Ή θα υπάρξουν ακόμα καλύτερες εκπτώσεις στην πώληση!? Η απάντηση θα εμφανιστεί μόλις ξεκινήσει η 13η επέτειος του Banggood. Επομένως, παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας όπου οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με την πώληση θα είναι διαθέσιμη για εσάς αμέσως μόλις συμβεί.

Πλήρης αναβάθμιση στο σχεδιασμό του UI για να κάνετε τις αγορές πιο βολικά

Για την επερχόμενη 13η επέτειο του Banggood, όλες οι ρυθμίσεις και ο σχεδιασμός σελίδας του Banggood θ’ αναβαθμιστούν, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε μία από τις καλύτερες αγορές για εσάς. Εκτός από αυτές τις μεγάλες αλλαγές στο site, αλλαγές θα υπάρξουν αντιστοίχως και στην εφαρμογή του Banggood για την 13η επέτειό του. Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα του Banggood app, ο παραδοσιακός σχεδιασμός διεπαφής χρήστη θα αλλάξει, προσθέτοντας νέα στοιχεία της 13ης επετείου του Banggood. Όλα τα γραφικά, τα κουμπιά, η πλοήγηση, η τυπογραφία και το χρώμα θα έχουν αναβαθμιστεί στον τελευταίο σχεδιασμό του Banggood, για να ταιριάζουν απόλυτα με την 13η επέτειο του καταστήματος και να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία του online shopping τόσο σαν οπτικό εφέ όσο και στην εμπειρία των χρηστών.

Επώνυμες αναβαθμίσεις και δημιουργία κατηγορίας μόδας, για να έχετε την καλύτερη εμπειρία αγορών.

Η 13η επέτειος της Banggood επικεντρώνεται περισσότερο στην αναβάθμιση του branding και στη δημιουργία κατηγοριών για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ηλεκτρονικής αγορών. Για πρώτη φορά, οι εταιρείες συνεργατών του Banggood όπως BlitzWolf, Bakeey, Digoo, Everyine και Geekcreit, που είναι πάρα πολύ δημοφιλείς μεταξύ των πελατών ανά τον κόσμο, για την υψηλή ποιότητα αλλά και την αποκλειστικά χαμηλότερη τιμή, που προσφέρουν στους πελάτες τους. Εταιρείες σαν αυτές, θα ενώσουν τα χέρια τους για να κάνουν μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων τους και της εικόνας τους στην 13η επέτειο του Banggood.

Για παράδειγμα, η Eachine που είναι μία από τις μεγαλύτερες επωνυμίες συνεργατών του Banggood, που προτιμάται από 860.000 χρήστες ανά τον κόσμο, θα αναλάβει την πρωτοβουλία να κάνει αναβαθμίσεις από την υπηρεσία προπώλησης έως και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, για να σας προσφέρει μία πραγματικά πολύ πιο επαγγελματική εξυπηρέτηση. Μόλις ξεκινήσει η επετειακή πώληση του Banggood, όλες οι σελίδες μάρκας, που είναι συνέταιροι με το Banggood, θ’ αναβαθμιστούν. Επιπλέον, οι εκπτώσεις και τα κουπόνια από αυτά τα εμπορικά σήματα, θα ανέλθουν στο υψηλότερο επίπεδο, για να σας προσφέρουν τα καλύτερα οφέλη για εσάς. Για να βελτιωθεί η εικόνα αυτών των εταιρειών ακόμα περισσότερο σε εσάς, θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή ακόμα και στη συσκευασία, για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που παραγγείλατε θα σας παραδοθεί καλύτερα.

Το Banggood από την άλλη, θα καταβάλει μεγάλες προσπάθειες στη δημιουργία κατηγορίας μόδας. Μια σειρά από καλύτερο εμπορικά σήματα, ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, εσώρουχων, παπουτσιών και τσαντών, που δεν θα προσφέρει μόνο υψηλής ποιότητας και τελευταίας λέξης της μόδας αλλά και εξανθρωπισμένες υπηρεσίες σε συνδυασμό με οικονομικά προσιτή πολυτελή εμπειρία στο πακέτο, τον τρόπο αποστολής και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η 13η επέτειος του Banggood έρχεται τώρα με σημαντικές αναβαθμίσεις. Θέλετε μια ευκαιρία, για όλους εσάς ώστε να εκπληρώσετε όλες τις επιθυμίες σας με ακόμα λιγότερα χρήματα!? Θέλετε να γίνετε διακεκριμένος πελάτης μας για να απολαύσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία αναβάθμισης που προσφέρει μόνο το Banggood!? Αν το κάνετε, είναι σίγουρο ότι όλοι θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι. Θυμηθείτε ότι στις 27 Αυγούστου 2019 θα ξεκινήσει η επέτειος! Βάλε μία υπενθύμιση στο κινητό σου, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα την ξεχάσεις!. Επισκεφθείτε την σελίδα του Banggood τώρα και διασκεδάστε στην 13η επέτειο του!

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα