Προσφορά: Xiaomi Redmi 20000mAh 18W QC3.0 Power Bank – Κάντε το δικό σας με μόλις 22.5€ με το κουπόνι μας από το Banggood!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα όλοι κατά καιρούς έχετε χρειαστεί κάποιο powerbank για να φορτίσετε το κινητό σας που ξέμεινε από μπαταρία. Μπορεί τα περισσότερα κινητά να κρατάει η μπαταρία τους περίπου μία ημέρα, πάλι όμως ένα powerbank είναι πάντα χρήσιμο να υπάρχει στη τσάντα. Για τον λόγο αυτό σας βρήκα ένα της Xiaomi, με χωρητικότητα 20000mAh και γρήγορη φόρτιση, ώστε να φορτίσετε το κινητό σας γρήγορα και σίγουρα πλήρως. Το Xiaomi Redmi 20000mAh 18W powerbank θα το πάρετε από το Banggood με μόλις 22.5€ με το κουπόνι που σας έχω.

banner

Το Xiaomi Redmi powerbank είναι ένα powerbank με μπαταρία χωρητικότητας 20000mAh. Με το powerbank αυτό μπορείτε να φορτίζετε κινητά ή άλλες έξυπνες συσκευές. Διαθέτει δύο θύρες εξόδου τύπου Α με 9V-2A MAX, 12V-1.5A MAX και δύο εισόδου Micro USB + USB-C. Το Powerbank προστατεύεται από 9 επίπεδα προστασίας, για να είστε σίγουροι ότι δεν θα συμβεί κάποιο ατύχημα όπως υπερφόρτισης ή βραχυκυκλώματος.

Τα ακριβή χαρακτηριστικά του powerbank είναι Lithium ion Polymer 74Wh 3.7V 20000mAh μπαταρία. Οι διαστάσεις του powerbank 154 x 73.6 x 27.3mm

Google news

 

Αποκτήστε σήμερα το Xiaomi Redmi 20000mAh powerbank με μόλις 25$ από 36$ από το Banggood με το κουπόνι BGRDPB2

Banggood WW Govee Many GEOs

(Το κουπόνι αυτό είναι καινούργιο και δουλεύει σίγουρα)

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram