Προσφορά: Xiaomi Youpin Enchen Black Stone – Μία πολύ πρακτική 3D ηλεκτρική ξυριστική μηχανή…με μόλις 13.93€ στο Flash Sales του Cafago!

Μοίρασε την γνώση...

Αυτή η προσφορά είναι αυτό που λένε, “Δώσε και μένα μπάρμπα!”. Κατ’ αρχάς έχουμε μία εταιρεία γνωστή με όνομα σοβαρό, την Xiaomi. Μετά έχουμε ένα πολύ καλό μαγαζί, το Cafago και όλα αυτά καταλήγουν σε μία πραγματικά απίστευτη τιμή, 13.93€! Δηλαδή πρόβλημα με τελωνείο, μηδέν! Υπόψιν έχω το πιο παλιό μοντέλο της Xiaomi σαν ξυριστική μηχανή (πριν είχα της Gillete) και έχω μείνει κατενθουσιασμένος! Οπότε μην το πολυσκέφτεστε…διαβάζετε το άρθρο και την χτυπάτε τώρα! Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για flash Sales, οπότε δεν θα κρατήσει πολύ σε αυτή την χαμηλή τιμή!

banner

Η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή της Xiaomi, έρχεται από την συνεργαζόμενη εταιρεία Enchen. Το μοντέλο εάν το ψάξετε, είναι το Black Stone 3D. Την ξυριστική μηχανή θα την βρείτε στο μαύρο, ενώ οι λεπίδες της είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Η ισχύ του μοτέρ που έχει είναι 5W, ενώ δέχεται τάση 5V.

Η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή φέρει 3D κεφαλές που κινούνται ελεύθερα, με έξυπνο σύστημα που δεν τσιμπάει το δέρμα και με μπαταρία που έχει μεγάλη αντοχή. Έτσι με 90 λεπτά φόρτισης που θα χρειαστείτε για να την φορτίσετε πλήρως την 600mAh μπαταρία που διαθέτει, η ξυριστική μηχανή θα κρατήσει για δύο μήνες σε αναμονή, ενώ μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για 60 λεπτά συνολικά με μία φόρτιση! Όσο για τον τρόπο φόρτισης…μέσω USB. Οι διαστάσεις την μηχανής είναι μόλις 155 x 53mm και ζυγίζει 139g.

Google news

Η μηχανή διαθέτει εκτός από τις 3 κεφαλές για αποτελεσματικό ξύρισμα και για τις φαβορίτες, με ειδικό ξυραφάκι που βγαίνει μέσα από την μηχανή. Η προηγούμενη έκδοση που έχω εγώ, δυστυχώς δεν το έχει αυτό και πιστέψτε με, είναι μεγάλο μείον! Οι τρεις κεφαλές βγαίνουν και πλένονται, ώστε να είναι καθαρές και αποτελεσματικές. Η ξυριστική μηχανή της Xiaomi είναι μεν αδιάβροχη, όχι όμως πλήρως, οπότε μην δοκιμάσετε να την βουτήξετε ολόκληρη μέσα στο νερό.

Atlas VPN ZTE Many GEOs

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram