Redmi Note 8 – Εμφανίστηκε στο TENAA και πήρε πιστοποίηση 3C. Δείτε πως είναι εμφανισιακά

Ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας Redmi έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι εργάζεται σε μια νέα σειρά Redmi Note 8. Υποτίθεται ότι η σειρά αυτή θα μπορέσει να έχει ως κύρια κάμερα αυτή των 64MP. Τώρα η κινεζική αρχή 3C έχει πιστοποιήσει δύο νέες συσκευές, ενώ βρήκαμε και φωτογραφίες του στο ΤΕΝΑΑ, ώστε να το δούμε πως θα είναι πραγματικά.

Τα δεδομένα που αποκαλύφθηκαν αντιστοιχούν στα μοντέλα M1906G7E και M1906G7T, τα οποία θα είναι τα 2 εκδοχές. Αυτά φθάνουν από τον οργανισμό πιστοποίησης 3C στην Κίνα. Έτσι, για παράδειγμα, είναι πολύ ξεκάθαρο ότι το νέο Redmi Note 8 θα έχει πολύ γρήγορη φόρτιση σε σύγκριση με το μοντέλο που κυκλοφορεί επί του παρόντος στην αγορά. Έτσι, η ισχύς που θα έχει το αναμενώμενο μοντέλο θα είναι στα 18W, εν αντιθέσει με τα 10W του Redmi Note 7.

Τα καλά νέα είναι ότι το τηλέφωνο θα περιέχει τον φορτιστή MDY-10-EC. Βέβαια στις λίστα που κυκλοφόρησε, βλέπουμε δύο κωδικές ονομασίες, M1908C3IE και M1908C3IC, που προσφέρει ένα κάπως πιο χαμηλό φορτίο, οπότε δεν πρέπει να αποκλειστεί ότι η Xiaomi θα μας παρουσιάσει 2 μοντέλα, το Redmi Note 8 και το Redmi Note 8 Pro.

Λοιπόν, τα καλά νέα αναμένονται και εδώ, καθώς αυτό το μοντέλο αναμένεται να έχει έναν νέο αισθητήρα που θα προσφέρει κάμποσες νέες βελτιώσεις, όπως αναφορικά με τις πληροφορίες βάθους, τη γωνία ορατότητας, ενώ είναι πιθανό ότι θα υπάρχει και ToF.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για την πιθανότητα να ξεκινήσει το Xiaomi Redmi Note 8 με μια φωτογραφική μηχανή με ανάλυση 64MP, η οποία θα το κάνει διαφορικό στην αγορά και ιδιαίτερα στη γκάμα των προϊόντων της. Εκτός αυτού, σύμφωνα με φήμες, το Redmi Note 8 θα λάβει μια οθόνη με μια εγκοπή, όπως υπάρχει στο Redmi Note 7. Σήμερα πάντως που κυκλοφόρησε στο ΤΕΝΑΑ, είδαμε και τις πρώτες πραγματικές του φωτογραφίες.

Στη φωτογραφία βλέπουμε να υπάρχουν τρεις φακοί. Για επεξεργαστή ξέρουμε ότι θα έχει τον MediaTek Helio G90T, που θεωρείτε πολύ καλός για χρήση σε παιχνίδια. Δεν υπάρχουν ακόμη δεδομένα σχετικά με την τιμή και την πιθανή ημερομηνία παρουσίασης του Redmi Note 8, αλλά η τελευταία δεν φαίνεται να είναι πολύ μακριά από τη στιγμή που το smartphone περνάει από όλες τις απαραίτητες διαδικασίες πιστοποίησης. Σύμφωνα με άλλες φήμες, η Redmi εργάζεται σε μια νέα έκδοση του Redmi K20 Pro, η οποία θα λάβει μια κάμερα 64MP και το chipset Snapdragon 855+.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα