Redmi Note 8 Pro – Το σκεφτήκαμε πολύ πριν καταλήξουμε στον G90T είπε ο πρόεδρος της Xiaomi, Lei Jun!

Όπως σας έχουμε πει εδώ και κάτι ημέρες στην σελίδα μας στο Facebook, το Redmi Note 8 Pro δεν θα πάρει κάποιον Snapdragon επεξεργαστή, αλλά τον MediaTek Helio G90T. Βέβαια όταν αυτό μαθεύτηκε, αμέσως υπήρξε μία ανησυχία από πάρα πολλούς χρήστες αναφορικά με τις θερμοκρασίες που θα πιάνει το κινητό και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun, δήλωσε ότι το Redmi Note 8 Pro θα χρησιμοποιεί το MediaTek Helio G90T. Κάναμε πάρα πολλές δοκιμές, το συζητήσαμε αρκετές φορές, πριν τελικά αποφασίσαμε. Από τα αποτελέσματα που λάβαμε, η τελική εμπειρία φαίνεται να είναι πολύ καλή.

Ο Lei Jun τόνισε ότι για να δώσει στους χρήστες την δυνατότητα να είναι ήσυχοι για την επιλογή τους, ο Lu Weibing (VP του Xiaomi Group και γενικός διευθυντής της μάρκας Redmi) κατέβαλε πολλές προσπάθειες με την ομάδα Redmi:

  1. Η μπαταρία αυξήθηκε στα 4500 mA για να εξασφαλιστεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  2. Ενσωματώθηκε σωλήνα χαλκού μεγάλης επιφάνειας που θα λειτουργεί σαν υδρόψυξη
  3. Όσον αφορά τη σύνδεση δικτύου, έχουμε πάρει τη γερμανική πιστοποίηση του Ρήνου.

Ο Lu Weibing είπε ότι τα τελευταία χρόνια, οι φίλοι πάντα επέμεναν στη χρήση επεξεργαστών MTK. Οι επεξεργαστές σειράς P της σειράς MTK χρησιμοποιούνται επίσης και σε μερικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας φίλων. Στα προϊόντα middle και high-end των φίλων, άκουσα ότι αποφεύγουν να χρησιμοποιούν επεξεργαστές από την Mediatek. Η φήμη τόσο του όγκου όσο και του χρήστη είναι καλή, προσθέτοντας εμπιστοσύνη στη χρήση από την Redmi των επεξεργαστών high-end της MTK.

Ο Lu Weibing τόνισε ότι παγκοσμίως τρεις είναι οι κύριοι επεξεργαστές: Qualcomm, MTK και Kirin. Όταν υπάρχει σωστός ανταγωνισμός, αυτό βοηθάει στο να αναβαθμιστεί η συνολική πρόοδο της βιομηχανίας, κάτι που μπορεί να εξυπηρετήσει τον τεράστιο αριθμό χρηστών. Η Redmi επιμένει στην ανοικτή συνεργασία και είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τους καλύτερους συνεργάτες του κόσμου για να συνεχίσει να δημιουργεί ένα προϊόν “καλής τιμής” για να εξυπηρετεί τους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα