Σπάμε το κατεστημένο!!! Ελληνικό Mi Band 4 σε “Iphone”. Οδηγός εγκατάστασης βήμα – βήμα + Bonus…και κάντε το δικό σας με 27,37€ (Αναλυτικό βίντεο tutorial)

Δεν θα μπορούσα να αφήσω παραπονεμένους τους φίλους με τα Iphone που όλοι ξέρουμε την δυσκολία και τις ασυμβατότητες σύνδεσης λόγω του “δυσκοίλιου” IOS λογισμικού του.

Σας είχα λοιπόν υποσχεθεί, για όσους μου παραπονέθηκαν και για όσους παραιτήθηκαν πριν καν ξεκινήσουν, γνωρίζοντας το θέμα.
Σας έχω τη λύση με τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο για να μπορέσετε να λειτουργήσετε το Iphone σας με το Ελληνικό σας Mi Band 4 και μάλιστα κανονικά μέσω του Mi Fit για να έχετε και να βλέπετε τα πάντα…

Xiaomi mi band 4:
http://bit.ly/2OXnKI0
και κουπόνι BGGR01 από το Banggood   στα 27,37 € προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Priority direct mail γιατί είναι πάνω από 22€ και ίσως υπάρχει θέμα τελωνείου

Για τις αγορές σας:
Banggood: http://bit.ly/2NcBOdV
Gearbest: http://bit.ly/2ZcC13k
Aliexpress: http://bit.ly/2z4UXXd
Donate: http://bit.ly/2Zf3Bg5

Δεν θα πω πολλά θα τα δείτε όλα στο βίντεο.
Σας παραθέτω τα απαραίτητα Link

To νέο Firmware θα το βρείτε στο άρθρο του Madoctor στο iTechNews
εδώ: http://bit.ly/2TJDk8L

Amaztools από το App Store
Όλα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

Για περισσότερες προσφορές και κουπόνια Unpackan’s Daily selected Coupons
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn
και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα