Τοκετός – Με την χρήση πια εικονικής πραγματικότητας (VR) μπορείτε να δείτε αν μπορείτε να χειριστείτε τον πόνο του τοκετού!

Στη Βρετανία, σε γυναίκες που γεννούσαν, δόθηκε εξοπλισμός εικονικής πραγματικότητας για να διαπιστωθεί αν μπορούν να χειριστούν τον πόνο του τοκετού.

Το University Hospital of Wales στο Cardiff πραγματοποιεί δοκιμή και η μέθοδος θα μπορούσε να λανσαριστεί στην Ουαλία αν είναι επιτυχής.

Μαία δήλωσε ότι η τεχνολογία προσφέρει εναλλακτική για τον έλεγχο του πόνου.

Έγκυος που δοκίμασε τη μέθοδο πριν τον τοκετό την παρομοίωσε με προσομοιωτή.

Ο εξοπλισμός εικονικής πραγματικότητας καλύπτει 360 μοίρες και όταν η έγκυος γυρνούσε το κεφάλι της έβλεπε τι ήταν δίπλα ή πίσω της και αυτό τη βοήθησε να μπει σε κατάσταση χαλάρωσης.

Επικεφαλής μαιών δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη ευκαιρία, ιδιαίτερα για χρήση του σε γυναίκες που βρίσκονται στην αρχή του τοκετού για να βοηθηθούν με αναπνοές και χαλάρωση και να τις αποσπάσει από τη στιγμή.

Η μέθοδος μπορεί να μην ενδείκνυται για όλες ή για όλα τα στάδια του τοκετού, αλλά πιστεύει ότι είναι ακόμα μια εναλλακτική.

Έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί επίσης σε γυναίκες που προηγουμένως είχαν τραυματικές εμπειρίες στον τοκετό.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα