Banggood – Ανακοινώθηκε ότι έχει επιλεγεί μεταξύ των κορυφαίων 50 κινεζικών διεθνών εμπορικών σημάτων! Στα γενέθλιά του ανακοίνωσε πωλήσεις αξίας 8 εκ δολαρίων σε τρεις ημέρες!

Μοίρασε την γνώση...

Το Banggood, είναι ένας κορυφαίος κινέζικος διαδικτυακός λιανοπωλητής που επικεντρώνεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο διασυνοριακής εξαγωγής B2C, που πρόσφατα γιόρτασε την 13η επέτειό του. Η εταιρεία ξεκίνησε ταυτόχρονα τη νέα τοποθέτηση της επωνυμίας της, μαζί με την πώληση εορτασμού λόγο της επετείου το 2019, για να προσφέρει υψηλότερη αξία και πιο προσωπική αξία στους καταναλωτές της. Η φετινή εκστρατεία πώλησης ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου στις 4 μ.μ. ώρα Κίνας και ολοκληρώθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου στις 16:00, καλύπτοντας μια μεγάλη ποικιλία από μεγάλες εκπτώσεις, κουπόνια και παιχνίδια διασκέδασης. Μην ξεχνάτε ότι και το iTechNews.gr είχε δική του ομάδα στην εκδήλωση αυτή που δεν τα πήγαμε άσχημα, αφού μαζέψαμε αρκετά κουπόνια για να τα χρησιμοποιήσετε στις αγορές σας εκεί. Με περίπου 12 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα του, η καμπάνια έχει προσθέσει περισσότερους από 60.000 νέους εγγεγραμμένους χρήστες στην κοινότητά της και έχει κερδίσει περίπου 160.000 παραγγελίες συνολικού ύψους 8 εκατομμυρίων δολαρίων.

banner

“Τα συνολικά αποτελέσματα από την άποψη της κυκλοφορίας, του όγκου των πωλήσεων και των νέων χρηστών αυτής της εκδήλωσης εορτασμού ήταν εντός των προσδοκιών μας”, δήλωσε ο Grace Chen, Διευθυντής Λειτουργίας της Καμπάνιας του Banggood. «Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία είναι ότι “μια καλή ζωή δεν κοστίζει μια περιουσία” για τους καταναλωτές μας, και οι προσφορές μας το αντικατοπτρίζουν αυτό. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να διεξάγουμε παρόμοιες δραστηριότητες μέσω διαφόρων ευκαιριών με την προσφορά περισσότερων κινεζικών προϊόντων υψηλής ποιότητας σε παγκόσμιους χρήστες. ”

Διαφήμιση

Εν αναμονή του γεγονότος και κατά τη διάρκεια της φάσης πριν από την ανακοίνωση, η Banggood χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη δεδομένων για να αναλύσει την αποθήκη του και το απόθεμα προϊόντων πριν από την αύξηση των πωλήσεων λόγο της δραστηριότητας. Αυτό τους επέτρεψε να προετοιμαστούν σωστά, με επαρκή προσωπικό αποθήκευσης εκ των προτέρων, ώστε να μπορούν να εκτελούν 24ωρη εξυπηρέτηση και να εξασφαλίσουν ότι τα πακέτα των πελατών θα εκδίδονται επιτόπου.

Google news

Για να εξετάσουν την ικανότητα της πλατφόρμας κατά την προετοιμασία, χρησιμοποίησαν στοχευμένες αναλύσεις για να προβλέψουν την ροή των αγαθών μπροστά από το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των εφοδιαστικών καναλιών με την έγκαιρη παράδοση. Για να εξασφαλίσουν ότι θα μπορούσαν να παρέχουν την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους απαιτητικούς πελάτες τους, το Banggood υπέγραψε μια δέσμευση εξυπηρέτησης με σημαντικούς εφοδιαστικούς παρόχους, για να φέρει στους πελάτες του ότι έχουν παραγγείλει. Ταυτόχρονα, αναβάθμισαν το σύστημα εξυπηρέτησης πελατών και την κατάρτιση του προσωπικού, ώστε να εξασφαλίσουν ότι το ποσοστό σύνδεσης του πελάτη ήταν πάνω από το 99%, ώστε να υπάρχει η καλύτερη εξυπηρέτηση στον πελάτη, με την μεγαλύτερη δυνατό ταχύτητα.

Hekka Geekmaxi Many GEOs

Η εταιρεία πραγματοποίησε επίσης πλήρη ανανέωση της πλατφόρμας της, αναβαθμίζοντας και βελτιστοποιώντας τον ιστότοπο, παρέχοντας μια νέα αρχική σελίδα, συμβάντων και με βελτιωμένη εμπειρία στον χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας φόρτωσης που ήταν πια σημαντικά μεγαλύτερη, για να φέρει άμεσα τα οφέλη των εορτασμών στους πελάτες της γύρω από την Κίνα.

Το Banggood δραστηριοποιεί την επιχείρηση του στον ιστότοπό της, το banggood.com και σε άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2019, το Banggood.com, είχε περισσότερους από 19 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες από περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές παγκοσμίως, με ημερήσιες επισκέψεις άνω των 9,5 εκατομμυρίων.


About Banggood

Ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στο Guangzhou της Κίνας, το Banggood είναι μια κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα. Το Banggood, με την προβολή της ιστοσελίδας www.banggood.com και σελίδων σε άλλες πλατφόρμες, έχει πουλήσει πάνω από 500.000 είδη προϊόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Αυστραλία, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, την Ελλάδα και άλλες χώρες.

Επίσης χθες η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επιλέχτηκε μεταξύ των κορυφαίων 50 κινεζικών διεθνών  εμπορικών σημάτων με βάση τα δεδομένα του Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα : https://www.banggood.com/aboutBanggood.html

Media Contact
Louis
+86-131-6877-4044
[email protected]


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram