Η συνδρομητική υπηρεσία Google Play Pass θα είναι σύντομα διαθέσιμη

Στις αρχές Αυγούστου είχαμε τις πρώτες διαρροές για τη συνδρομητική υπηρεσία Google Play Pass που θα σου δίνει πρόσβαση σε πληθώρα επί πληρωμή εφαρμογών Android του καταστήματος Google Play, χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Τα πράγματα έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία, καθώς η Google δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι “έφτασε ο καιρός”.

Οι εφαρμογές που εγκαθιστάς στη συσκευή σου αν είσαι συνδρομητής στο Google Play Pass, δεν περιλαμβάνουν διαφημίσεις και σε κάποιες περιπτώσεις όλο το έξτρα επί πληρωμή περιεχόμενο είναι επίσης διαθέσιμο δωρεάν χωρίς περαιτέρω in-app συναλλαγές. Παρόλα αυτά, οι χρήστες δεν θα έχουν πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο των εφαρμογών του Google Play, αλλά σε ειδικά διαμορφωμένες λίστες που θα περιέχουν μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια (π.χ. Stardew Valley) μέχρι premium εφαρμογές παραγωγικότητας και μουσικής.

Ακόμη, οι χρήστες θα μπορούν να δοκιμάσουν το Google Play Pass για 10 ημέρες εντελώς δωρεάν, αλλά δεν αποκλείεται τα $5 της συνδρομής να μην είναι η τελική τιμή που θα ισχύσει. Δεν διευκρινίζεται, επίσης, τι θα γίνεται με τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει στη συσκευή σου σε περίπτωση που δεν ανανεώσεις τη συνδρομή.

Περιμένουμε, λοιπόν, κάτι αντίστοιχο με το Apple Arcade, αν και στην περίπτωση του Google Play Pass δεν περιορίζονται οι λίστες των εφαρμογών μόνο στην κατηγορία των games.

Το tweet της Google αναφέρει “it’s almost time”, επομένως, μπορούμε να ποντάρουμε ότι θα το κάνει ντεμπούτο μαζί με τα νέα Pixel smartphones που θα παρουσιαστούν στις αρχές Οκτωβρίου.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας Couple Unboxingκαι να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα