Ηλεκτρικό αυτοκίνητο – Μέσα σε 6 λεπτά θα έχετε μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε λίγο καιρό….!

Μοίρασε την γνώση...

Η Echion Technologies είναι μια startup εταιρία η οποία υπόσχεται πως έχει βρει την λύση για ταχεία φόρτιση των μπαταριών ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

banner

Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο Δρ Jean De La Verpilliere και η τεχνολογία που έχουν αναπτύξει επιτρέπει την φόρτιση μιας μπαταρίας αυτοκινήτου μέσα σε μόλις 6 λεπτά και αυτή ενός κινητού τηλεφώνου μέσα σε δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τον Jean De La Verpilliere, μπορούν να την περάσουν στην αγορά μέσα στο 2020, χωρίς σημαντική αύξηση στην τιμή των μπαταριών και των φορτιστών.

Διαφήμιση

Η Echion Technologies δεν έδωσε στη δημοσιότητα απολύτως καμία άλλη πληροφορία για την τεχνολογία της και εάν οι ισχυρισμοί της ευσταθούν, τότε η εταιρία έχει δημιουργήσει ενδεχομένως την πολυτιμότερη τεχνολογία και το μεγαλύτερο εμπορικό μυστικό των τελευταίων ετών, αν όχι δεκαετιών.

Google news

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Zaful WW Tomtop WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram