Ηλεκτρικό αυτοκίνητο – Μέσα σε 6 λεπτά θα έχετε μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε λίγο καιρό….!

Η Echion Technologies είναι μια startup εταιρία η οποία υπόσχεται πως έχει βρει την λύση για ταχεία φόρτιση των μπαταριών ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο Δρ Jean De La Verpilliere και η τεχνολογία που έχουν αναπτύξει επιτρέπει την φόρτιση μιας μπαταρίας αυτοκινήτου μέσα σε μόλις 6 λεπτά και αυτή ενός κινητού τηλεφώνου μέσα σε δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τον Jean De La Verpilliere, μπορούν να την περάσουν στην αγορά μέσα στο 2020, χωρίς σημαντική αύξηση στην τιμή των μπαταριών και των φορτιστών.

Η Echion Technologies δεν έδωσε στη δημοσιότητα απολύτως καμία άλλη πληροφορία για την τεχνολογία της και εάν οι ισχυρισμοί της ευσταθούν, τότε η εταιρία έχει δημιουργήσει ενδεχομένως την πολυτιμότερη τεχνολογία και το μεγαλύτερο εμπορικό μυστικό των τελευταίων ετών, αν όχι δεκαετιών.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα